Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zato i pitam je li tretirate opet zbog pipe ?Nece svi. Neki iz prve grupe ce biti sa Aceleration elite uradjeni,tu je fungicid+stimulator+insekticid. Zastita vazi za podzemne stetocine,ali za pipu nista
Ne interesuje me kakav je.Taj cuveni dekalb mi je u susi dao 500kg po hektaru tako da MASS gori biti ne moze.Какав је тај масс у суши?
Rodan je 56 ali hoce da padne slabo stablo, 48 sam sejao i ok je i 59 jako davno taj je bolestan kako radja ali svi komplet se malo teze izvrsavaju ,, zato sam presao na dkc ...Smanjujem dekalb iskljucivo zbog cene.Ima i odlicnih,dokazanih mnogo jeftinijih semena.
Recimo MASS 56a tretiran insekticidom i startnim djubrivom za oko 5100dinara/25000zrna.Do sada nikad nije dao manje nego dekalb.
Ja sam ove godine imao Konfites na najgoroj zemlji zajedno sa Pioneer-om 9241 i LG 30.369 Limanova. Konfites je bio bolji od oba.Ajd da ne gledamo Pionir, ali meni je KWS novi hibridi (za stare ne bih bas garantovao u susi) su sasvim dobri. Ne znam kakvi su sa cenom ove godine. Neko sa foruma rece da je Konfitesu jedan od roditelja DKC, ja sam ga imao zadnje dve godine i odlican je i vlaga i prinos a i kruni se bas lako. Za 2017 par njih iz okoline rekose da je bio sasvim ok, ne znam tacne prinose. Prosle godine placen oko 5000 ali bez insekticida tretirao sam naknadno, dosta pristupacnije u odnosu na ove cene gore.