Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta je tu sramota?
Ozebo je jadnik nije mu svejedno ,kao i ljudi neko je zimogrozljiv a neko ne tako i ti hibridi svi razlicitiNe ulazim u sklop, ostavljam mogucnost lose masine ,pripreme... sta je sramota? Kukuruz iz tog roka setve u ovim uslovima mora biti bar duplo veci.Imam utisak da se smanjuje a ne da raste.Pored njega 5222 duplo veci .
Za te novce mora biti u top.formi bez obzira na uslove. Nije to seme od 2-3000 po kj pa da kazes tako je kako je.Placen ko da je od zlata a "zima mu",e u tom je sramota.
Ništa bolji ni moj nije jebe ga žičar iako je tretirano seme ,kad ugreje videćeš šta je kuruz.Kolegin 4943 setva 8 april, pred usev zito. Jednom recju sramota.
Potpisujem ,DKC 4943 po meni najgori hibrid iz Dekalba nisam ni ar posejao samo u ogled sto dali
Pa da , nisam mogao da verujem, evo taj isti danasjel to hoces reci da nice za 3 dana
Potpisujem ,
Samo što je kod mene 40% površina, "pušiona"!!!!!!!