Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti nije loša ponuda 150 eura sj za 5031 4717 jer to ti je popust skoro 25% (181-25% +pdv=149,33e)Zvao Hemoslaviju dkc 5031 i 4717 20500 din a imam ponudu ta dva hibrida po 150 eura džakovi 80000 zrna plaćanje odma plus 30 eura ako je zaštićen fors zea
- - - - - - - - - -
E da fors zea je ok zastita od žičara al zato kukuruzna pipa ga pojela morali smo dodatno prskati
Shale koja je to apoteka?
ja bi da uzmem zena neda pare kaze mi da sacekam i da vidim neki jeftiniji
@markojx
Posalji mi u PP koja je to firma. Mi smo zainteresovani da radimo ako nam ponude slicne uslove kao tebi.
Kolega probaj 5222.Koji se dkc hibrid najbolje pokazao na nasem terenu?
Prvenstveno mi treba za kombajniranje tj sve ide u rinfuz ne berem nista u klipu.
Sejao sam ranije 5276 al cujem da je izasao neki novi 4... ne znam tacno koji pa mi treba savet sta da uzmem na prolece
Koji se dkc hibrid najbolje pokazao na nasem terenu?
Prvenstveno mi treba za kombajniranje tj sve ide u rinfuz ne berem nista u klipu.
Sejao sam ranije 5276 al cujem da je izasao neki novi 4... ne znam tacno koji pa mi treba savet sta da uzmem na prolece