Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Uzeo sam u poljoapoteci u selu preko koje već 3 godine nabavljam seme... Neznam koje su cene, (nisam ni pitao) a i uzeo sam na odloženo, inače preko nega sve nabavljam i prema meni ima korektne cene...

Zvao Hemoslaviju dkc 5031 i 4717 20500 din a imam ponudu ta dva hibrida po 150 eura džakovi 80000 zrna plaćanje odma plus 30 eura ako je zaštićen fors zea

- - - - - - - - - -

E da fors zea je ok zastita od žičara al zato kukuruzna pipa ga pojela morali smo dodatno prskati
To ti nije loša ponuda 150 eura sj za 5031 4717 jer to ti je popust skoro 25% (181-25% +pdv=149,33e)

@markojx
Posalji mi u PP koja je to firma. Mi smo zainteresovani da radimo ako nam ponude slicne uslove kao tebi.

Kolega naravno da je definisana cena sa PDV i bez, pa nismo od juce. :osmeh: 15% je jako lose za kesh, to jedino ako je placanje jun+

Koji se dkc hibrid najbolje pokazao na nasem terenu?
Prvenstveno mi treba za kombajniranje tj sve ide u rinfuz ne berem nista u klipu.
Sejao sam ranije 5276 al cujem da je izasao neki novi 4... ne znam tacno koji pa mi treba savet sta da uzmem na prolece

Koji se dkc hibrid najbolje pokazao na nasem terenu?
Prvenstveno mi treba za kombajniranje tj sve ide u rinfuz ne berem nista u klipu.
Sejao sam ranije 5276 al cujem da je izasao neki novi 4... ne znam tacno koji pa mi treba savet sta da uzmem na prolece

Na drugarsku preporuku 5031 ili 5222 ako hoces klasicnu zamenu za tvoj 5276.

Ja sam imo prosle god 5031 i 5222 na istoj parceli oba dva su bia dobra stim daje 5222i pretprosle u susnoj bio dobar a ovaj 5031 je nov kako cese pokazati u susi videcese a 5276 pregazilo ga malko vreme tj ..ima boljih od njega

Nazad
Vrh