Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Setvena jedinica je od 80.000 zrna a koliko se sećam da je ove godine bila oko 150 evra.Posto kod nas nema dekalb semena kukuruza,zamolio bih nekg da mi kaze koliko setvenih jedinica ima u dzaku i koja je cena semana....Odgovor moze i na pp
takodje i ja sam odusevljen rodom ovog hibrida kod mene ove godine, preko 6 tona zrna/kj zaorano 100 kg/kj NP 10:40 i u prolece urea 150 kg/kj dok kod ostalih hibrida od 2 do 3 tone sa istom agrotehnikom, djubrenjem, lokacijom njive, kvaliteta zemlje i rokom setve, moram da napomenem da je moj kraj sa blizom okolinom najvise pogodjen susom ove godine u celom srednjem banatu. u U selu prinosi se krecu od 300 do 4000/kj ali najvise se vrte oko 2t/kj..
Kako ti se pokazao i koji hibrid si sejao?komsija kod nas nema ali ja svake godine idem u vojvodinu da kupim
Imam ponudu za ovaj hibrid 6120 dkc kako se pokazao i koliko moze da kosta jedna vreca?
To je iz drugih semenskih kuca, pa ne bih da kvarim temu.daj i ta 3-4 hibrida da cujemo
dkc 4590,dkc 4795 ako ostavljaš kukuruz za stoku dkc 4608 je nenad.ebiv.Koji preporučujete od ranijih grupa za u zrno jer na tu parcelu planiram ići na jesen pšenicu?
Komso sta sejemo ove godine od ovih stranaca. 5222,5007,5276 ? Ili Pionira No1?