Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni blizu 6t/kj .Nije još sve uradjeno ,prinos je oko 5,1-5,2 t /kj sa vlagom od 13,2 -13,8.Iskusan si ti Kiraj! Samo sto nije bas tako lako dozvoliti sebi i reci da ce biti bolji rod I ja da je u pitanju taj kukuruz moj ne bi smeo reci sebi da ce prebaciti 6 t/kj. A posto nije moj gotovo da sam siguran da ce dostici 6 t/kj
5276
Skinut danas kukuruz sa slike, 5276 ... na 9 kj, prosecan prinos 6600 kg/kj sa vlagom 16.4 do 17,2 %
Nije ni blizu 6t/kj .Nije još sve uradjeno ,prinos je oko 5,1-5,2 t /kj sa vlagom od 13,2 -13,8.
Vazdusnom linijom Sid-Zrenjanin ima oko 100 km tako da, dzaba diskutovati, od atara do atara bud razlicitih prinosa a ne ovako. Ako si voljan pozivam te da dodjes kad budem vrsio ostale hibride, kukuruz kod nas izgleda solidno ili super naspram soje koja je kod mene konkretno podbacila 50 % u odnosu na proslu godinu.E ljudi daj malo smanjite te prinose. Dajte budite malo realni. 6600*1.74 =11484 kg po hektaru. U mestu pored mog najbolje gazde jedva 3000 kg po kj.