KishRobert
Prijatelj Foruma
Dobili ste i konkurenciju ili je to od vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozz ,citao sam temu pneumatske sejalice,nzm koje godine si postavio slike postavljanja diskosnih ulagaca na maji ,kolko vidim na slici gore da si ih skinuo,koji je razlog skidanja,jel bilo nekih problma sa setvom mozda ?..ili je ovo druga sejalica .Na Maji je otvor za ispuštanj semena dosta nisko postavljen.Kada slobodnim padom iscuri većina semena ,preostalih 20-setak zrna sa prstom izguramo napolje.
Jel vredi onda kupiti majevicu sa diskovima ispred raonika ?,ja sam mislio da je to mnogo bolje od samo raonika,svi ih i hvale po tome,tj kako mogu da seju u put haha.Mislio sam uzeti novu majevicu sa tim diskovima,ali sad si me bacio u rebusIsta je sejalica .Sa diskovima smo imali problema ,ne položi seme na željen dubinu .
Ne znam ,bio sam ubedjen (i dalje sam ) da je kobinacja sa diskovima bolja.Šta kod nas nije u redu ,ne znam.Probali smo razne kombinacije ali seme nikako da padne na dno brazdice.Jel vredi onda kupiti majevicu sa diskovima ispred raonika ?,ja sam mislio da je to mnogo bolje od samo raonika,svi ih i hvale po tome,tj kako mogu da seju u put haha.Mislio sam uzeti novu majevicu sa tim diskovima,ali sad si me bacio u rebus