Evo da se ubacim malo u tu temu i ako nemam taj hibrid ali ista prica je i kod mene,negde 2009ili10 nisam siguran imao sam dobar prinos negde oko 12t h tj na jednoj parceli od 37ari bilo je 4t zrna to je malo manje od 12t h ali nebitno,to je rekord za moj kraj ali hteo sam drugo da kazem,kisa je preterala ove godine,padala je kada je kukuruz bio mali,davila ga celo vreme,kukuruz se nije razvio onoliko koliko bi trebalo,kisa je ostavila traga na njemu,stres je ucinio svoje,gledano sa druge tacke gledista kukuruz ima idealnu godinu ali nebih se slozio jer koliko vidim 90%kukuruza u mom kraju ponelo je dva klipa a odbacilo po jedan a zasto?dva dobra klipa ima samo tamo gde je jedan struk u metar a svuda gde je gusce druga prica.te 2010 moj kukuruz je imao po dva klipa 90% i to kakva ali videlo se od starta da grabi,raste,bilo je toplo imao je vlage e kada je bilo pred svilanje pale su dve obilne kise i zavrsile posao.ove godine kukuruz mi je ponegde izrastao samo dva metra a klip mu je na pola metra od zemlje sve zbog vode jer on izbaci klipove onda kada napuni odredjen broj dana a to sto nije izrastao je do prirode.dugo nisam imao kvalitetan rod a sada je najbolja godina od te 2010 pa na ovamo.sada bar rastu klipovi krupni i bez zastoja bice dobro svuda ali moglo je da bude bolje,mislim da je godina u pitanju a ne hibrid.