Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam uzeo dkc za 19000din ali pise da je tretiran sa Maxim XL jel zato ta razlika od 2800din?5276 ,plaćen 16200 sa PDV-om.
Jasam uzimao sve Dkc hibride iz prve grupe i cena je bila (140e) 16280 sa pdv. Sa Dkc hibridima sam već pet godina zadovoljan, a ove godine sam zadovoljan i sa cenom semena, seme nije jeftino, čak naprotiv skupo je, ali kad pogledam koja je cena semena drugih hibrida sa cenom Dkc nemogu biti nezadovoljan, a što je najvažnije svo seme je iz uvoza. Možda će me neko kritikovati zbog ovoga ali volim i ja domaće ali sa domaćim semenom i semenom proizvedenim kod nas i Srbiji nemam dobra iskustva
Hemoslavija 5276 citavih 17900 znaci razlika 1700 din po vreci bas puno5276 ,plaćen 16200 sa PDV-om.
Kiraj gde si kupio semeKako da ti dokažem da nisi u pravu? Po deklaraciji seme nije predeklarisano a PDV-je redovno iskazan.