Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad čovek mora da obavi nuždu na njivi koja se snima oće se to smatrati za uvredu ministru?Znači na njivu ići nasmejan ako te snimi satelit bar lepo da ispadneš na snimku.
Pa će neko ko je talentovan biti pozvan u kabinet Eto prilike za lepu saradnju paora i ministarstvaNe znam kako će se to kotirati.Možda će gospođe ministarke lično pregledati takve snimke.
Nece, samo im povecavas brojno stanjeA kad čovek mora da obavi nuždu na njivi koja se snima oće se to smatrati za uvredu ministru?
moze biti da to nije zbog paljenja nego zbog hibrida ili sorti?Vise od 20 godina mojima govorim da treba cuvati organsku materiju,vratiti zemlji u prirodni cikluszaorati,istanjirati svejedno.
MEDJUTIM, sve vise pocinjem da verujem da cemo se tesko izboriti sa bolestima i stetocinama ako se izostavi paljenje tj unistavanje tih bolesti i stetocina.
Tesko da i pored upotrebe sve skuplje hemije moze da se izbori u ratu sa bolestima i stetocinama. To je moje iskustvo,ne palim ali se sve vise dvoumim........