Evo i ja da napisem nesto u ovoj temi,nisam hteo u temi Ursuz.Mi smo radili punu generalnu na c360,posto je pukla radilica usled otpustanja cevi na uljnoj pumpi,i motor je ostao bez ulja.Znaci delovi su mislim svi ceski,od radilice pa do ventila,sve je novo,svi lezajevi,sve.Uglavnom posle sastavljanja motora je bacao ulje na auspuh,sagorelo ulje,ne sveze,odradio je 5-7 sati mozda i to nije prestalo,juce smo mu ponovo vadili klipove i naravno videlo se da karike nisu radile svoj posao,tj ostajalo je ulja na hilznama i to ulje je motor sagorevao.Kupili smo neke kvalitetnije karike,navodno tako kazu,i sklopili motor ponovo,sve je dobro nauljeno sa uljem tokom sklapanja,motor je juce radio mozda sat vremena i danas nekih pola sata,i on i dalje baca ulje ne auspuh,takodje sagorelo ulje,crno.Dole niz granu se takodje sliva ulja i kaplje ,na svakih minut-dva baci kap ulja,i naravno dimi malo,nekako plavi dim valjda,dizne su nove i ustelovane,gorivo u njemu je Euro dizel.Uglavnom pitam jel ovo normalno dok se ne razradi ,sta da radim ?.Motor inace pali maltene na zub,bilo hladan ili vruc,ali to je donekle i normalno za Ursuza.