Ja imam na 5kj sejan pioneer k67, sa obe strane parcele komsije imale zito. Tu ima bolesti. Jedno 50kj dalje imam drugu parcelu od 2kj, komsije sa obe strane imaju suncokret. Tu je isto pioneer k67 i NEMA bolesti. Na obe parcele predusev bio psenica.
A na M34 i F73 nisam primetio (oni su iz fao 300 grupe zrenja) takodje ni V74 nema a imao sam psenicu pored.
Ima resenja i za to!!! Jel znas onu masinu za seckanje metlica u semenskom kukuruzu?? EEE na nju se moze montirati sud ili bure od prskalice ili cela prskalica iii evo resssenja... plus mogu da se nadju dosta jeftino u polovnoj varijanti.
Post je spojen: [time]1281620039[/time]
_________________________________________________A na M34 i F73 nisam primetio (oni su iz fao 300 grupe zrenja) takodje ni V74 nema a imao sam psenicu pored.
Post je spojen: [time]1281653144[/time]
_________________________________________________cukaneca je napisao(la):a kako ces i grane da podignes toliko
Ima resenja i za to!!! Jel znas onu masinu za seckanje metlica u semenskom kukuruzu?? EEE na nju se moze montirati sud ili bure od prskalice ili cela prskalica iii evo resssenja... plus mogu da se nadju dosta jeftino u polovnoj varijanti.