Claas

0930232.png

Mozda su br 27 i 28 ispali . Gornja kocka je ostala gore i iz rupice ide ulje. Ako ova kuglica i iglica mogu dole onda su ispali 😳
(Ma da , nasao sam magnetom jednu kuglicu i jedan valjcic)

Poslednja izmena:
Nema to na Dominatoru.Preko pozicija 13 i 14 se to podešava, jako nezgodno i nepristupačno, ne može ni svaki ključ da pristane da popustiš kontra maticu.

Nije to strasno. Naso sam kombinaciju . T kljuc 13mm dugi , sa njim popustis maticu a onda 13 okasti krivi pridrzava a imbus namjesta.
Nego napravim ventil sto sam pogubio dijelove. Kuglica od bicikla ,iglica od najmanjeg mikro srafcigera , jos jedna deblja iglica od neceg... probam na kompresoru radi kako mislim da treba . Stavim opet na kombaj , nece opet da spusta ,jos gore , jedva se vidi da pusta. Na dzeku sam mjerio 12v ,al ucinilo mi se da nekad malo varira napon , kao pada pa se vrati ,ja mislio vjerovatno ne drzim sonde dobro ,nezgodan je polozaj. Al reko aj da probam ,skinem dzek i uzmem onaj buster za palenje auta , inace mislim da je oko 15v na njemu.Spojim ga na ventil ,kad on spusti i to bas brzo? Kad sam otkacio kukuruzni adapter , grlo dize i spusta normalno ?

Nazad
Vrh