Claas

Hladnjak se pere kad je napolju toplo sa sto vise vode. Najbolje da taj proces traje 3 dana. Prvi dan se dobro nakvasi i natopi da sva prljavstina sto vise povuce vlagu i odmekne. Drugi dan se to sve dobro ispira, a treci dan vise ne sme da izlazi iz saca nista osim ciste vode. Susenje je takodje obavezno dok je tolo napolju. Najbitnije da se dobro osusi i izduva sva voda iz saca, jer ste u suprotnom slucaju dzabe prali i napravili jos gore.
Tako opran hladnjak je siguran preduslov za dobro hladjenje motora i pri vrelim danima.

Gde da nađem remenicu varijatora koja ide na menjač za dominatora 76? Taj kombajn sam kupio prošle godine , predhodni vlasnik je stavio metalnu kajlu umesto plastične i od opterećenja je uništio kanal na muškom delu remenice.

Послато са 23053RN02Y помоћу Тапатока

A da dođeš do njega treba letnji dan do podne.Obrati pažnju posle kada budeš vraćao limove i vođice, moraju u brucku da se podese da ne češu i ne pale remen a hoće da se desi da neće da isključi kipu, sečku, vršalicu a sve zbog limova, pitaj kako znam. 😂

Nije, 53+pdv 😉 skuplji je na varijatoru vrsalice, 80+pdv. Na tom mestu je predhodni vlasnik stavio Tagexx i eto gazi nema jos znakove ostecenja. Sigurno je 20-25% jeftiniji.

A da dođeš do njega treba letnji dan do podne.Obrati pažnju posle kada budeš vraćao limove i vođice, moraju u brucku da se podese da ne češu i ne pale remen a hoće da se desi da neće da isključi kipu, sečku, vršalicu a sve zbog limova, pitaj kako znam. 😂
Zato ih predhodni vlasnik poskidao 😂 ostao samo onaj zakrivljeni. Pitao sam Erika jednom prilikom za te vodjice kaze nema.

Kod zamjene šina na bubnju da li je potrebno zavariti ih sa jedne strane?
Original je bio zavaren na nosaču nasuprot vijka.

Koliko obrtaja ima na izlazu na grlu
na clasu a koliko na faru ako neko zna zbog adaptera koji je bio na faru a sada se kači na clasa...

Nema na čemu.Na adapteru treba da piše koliko obrtaja treba da ima da li na samom pogonu, da li na pužu pa prema tome praviš kombinaciju.

Nazad
Vrh