Alati i radionice

Ja imam Milwaukee mazalicu,poato imam udarni Milwaukee,kupio sam mazalicu bez baterija i punjaca,kostala 200e
Inace sa baterijom od udarnog podmazujem kombajn 10dana bez punjenja.

Crna danas zadimila dok sam razbusivao rupu sa fi 8mm burgijom,nista tesko,rupa prethodno izbusena sa fi 4mm burgijom....Nastavio posao sa zelenom,nisam nju koristio skoro nista od kad je kupljena crna,bas je bila korisna.Ovo mi prvi kvar na Parkside alatima ,ova crna uz jos 3,4 alata je kupljena krajem 2022 god.Nosicu je u Lidl za koji dan uz racun,pa cemo videti sta kazu.

Takva crna je kod ujaka bila već 5-6 puta na reklamaciji, dobije novu i opet crkne.
Moja crna bez čekića radi već 3 godine bez ikakvih problema.

Taj Womax me uvek prijatno iznenadi. Daleko da je to neki kvalitet, ali s obzirom na cene i 2 god garancije... Izgleda da nije loše

Zadnje sam uzeo leđni duvač lišća. Očekivao sam mnogo lošije nego što sam dobio za 100€. Po zvuku, rekao bih da sasvim finu radi, za razliku od mnogih jeftinih kineskih malih dvotaktaša. Kvalitet plastike ne obećava ali radi posao, viđao sam dosta gore. Ima 1250 kubika i snage više nego što meni treba. Pomera ciglu paprikaru! Goriva troši manje nego što sam očekivao. Jedino što u njega po uputstvu ide duplo jača mešavina nego za ostale slične motore.

Где би могао наћи да купим главу или вентиле од компресора Прва Петолетка Трстеник? Иначе овак, двоцилиндрични ми је компресор.

Овај лик са КП нема, а ни не зна где би могао купити.

Poslednja izmena:
A jel ima neko ove besumne kompresore ,jel to sve bezuljno ili samo neki modeli ?.Ja nemam mogucnost da drzim kompresor van radionice,bar za sad,uvek je tu drnda u blizini,bucno je strasno.Sad sam farbao nesto juce i prekjuce,i sa antifonima mi dosadi ,ne smem ni da ga koristim bez njih lol ...zato mi i nekako privlacni ovi besumni ,ali pojma nemam nista o njima.
Inace u zadruzi imaju kompresor preko remenice ima pogon ,kao ovaj dole sa drugog linka ,i primetio sam da su puno tisi od ovih koji imaju direktan pogon sa motora ,takav kompresor i ja imam i znam koliko je to bucno.

Nisam koristio besumne i ne znam koji kompresor sad imas i koliko to farbas sa njim. Uglavnom ovaj WOMAX dosta brzo nabije pritisak i ne ukljucuje tako cesto kao oni od 50l pa je podnosljivo. Meni isto stoji u radionici i koristim ga skoro svakodnevno, ali ne farbam mnogo.

Где би могао наћи да купим главу или вентиле од компресора Прва Петолетка Трстеник? Иначе овак, двоцилиндрични ми је компресо
Ovakav je i moj.
Ventila je nekada davno znalo biti u Rumi na vašaru kod nekog lika. A što ih ne napraviš sam? Jesu oni okrugli?

Где би могао наћи да купим главу или вентиле од компресора Прва Петолетка Трстеник? Иначе овак, двоцилиндрични ми је компресор.

Овај лик са КП нема, а ни не зна где би могао купити.

Ma imaš toga svuda samo guglaj malo i potrudi se minimalno.

A jel ima neko ove besumne kompresore ,jel to sve bezuljno ili samo neki modeli ?.Ja nemam mogucnost da drzim kompresor van radionice,bar za sad,uvek je tu drnda u blizini,bucno je strasno.Sad sam farbao nesto juce i prekjuce,i sa antifonima mi dosadi ,ne smem ni da ga koristim bez njih lol ...zato mi i nekako privlacni ovi besumni ,ali pojma nemam nista o njima.
Inace u zadruzi imaju kompresor preko remenice ima pogon ,kao ovaj dole sa drugog linka ,i primetio sam da su puno tisi od ovih koji imaju direktan pogon sa motora ,takav kompresor i ja imam i znam koliko je to bucno.

Koliko mi je poznato ti bešumni su svi bezuljni. Što nije problem jer imaju dosta manji hod klipa. Dobra stvar.
U suštini možeš i neki Kzub da kupiš od 50 l za duplo manje para nego taj što si okačio što je isto kinez.

U suštini postoji dosta jednostavna i efikasna varijanta da svoj kompresor napraviš da bude mnogo tiši. Slikaj pa okači ovde ili mi se obrati na PP da ti objasnim šta treba da radiš.

Nazad
Vrh