Claas

Znam ja da to ne crkava svaki dan, ali opet kada kupis polovnu masinu samo iscekujes kada ce nesto da opauci.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Pre dve godine sam menjao drvene lezajeve na slamotresima i uzeo u peki belt. Jesenas sam vraćao nazad stare originalne da bih završio sezonu. Znači sezona i po su trajali. Sad sam uzeo u almexu original 2800 din polovina.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ako cilindar nije oštećen, može se remontovati. Gumice bi trebalo da su prečnika 19.05mm i pašu od dosta drugih modela kočionih i kvačilo cilindara auta. Čak me neodoljivo kompletan cilindar podseća na gornji cilindar kvačila Audi 100 C3 i na gornji cilindar kvačila Mercedes W123.
Ako su slučajno veće gumice od 19.05mm, i takvih ima u prodavnici auto delova. Samo nemoj kupovati gumice Sigurnost Zrenjanin. Kvalitet im je (ako nisu poradili na tome) dosta loš.

Ako cilindar nije oštećen, može se remontovati. Gumice bi trebalo da su prečnika 19.05mm i pašu od dosta drugih modela kočionih i kvačilo cilindara auta. Čak me neodoljivo kompletan cilindar podseća na gornji cilindar kvačila Audi 100 C3 i na gornji cilindar kvačila Mercedes W123.
Ako su slučajno veće gumice od 19.05mm, i takvih ima u prodavnici auto delova. Samo nemoj kupovati gumice Sigurnost Zrenjanin. Kvalitet im je (ako nisu poradili na tome) dosta loš.

Dobro te podseca izgled cilindra,audi 80 isto,ja sam namontirao taj cilindar,radi radnju al ima jednu manu,zbog veceg precnika nego sto je original cilindar bude jako tvrdo kvacilo,moze da posluzi ali brate booooli noga,probao sam zamenski al isti dan do mraka se raspao,i onda uzeo u almeksu org. evo ga radi vec 3 godine,ovaj od audija stoji za nedaj Boze

Ja sam stavljao blinde na Lexiona pre neki dan. Jos imam upalu misica.
Svaka sledeca intervencija da dobu bice tako sto ce se vaditi ceo dob napolje. Ovo je bila kazna u najmanju ruku.

Na APS sistemima blinde ostaju stalno. Novi Lexion vise ni nema supalj dob, vise izgleda kao ovaj prvi preddob samo sa sinama.

APS odradi pola posla pa to može da prođe a tamo gde nema APS-a bubanj igra pipirejku kada se zaštopa prašinom i prljavštinom.

Nazad
Vrh