MOMOSARIC
Član
Nemoze na moju verziju varijatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to isto govoriš o 160 okretaja kod Claas kombajna, 6 šina, i onaj niski grah...jel bio tretiran načime prije žetve (defolijacija)Pa jel sam ti predlozio reduktor, radio sam pasulj na 160 ob/ min, ni jedan nije puk'o.
Kad cujes cenu za reduktor, i to ces bataliti. Polovan u dobrom stanju kod Erika u Topoli 3000e.Uf. Za toliko para bolje mi se isplati 2,3 godine nek racunaju to nesto loma.
Nego drug mi kaze , na tucanu ima neki reduktor ,moze smanjiti na 250. Kaze nista bolje nije bilo ,mora malo stegnuti korpu onda , ... uglavnom kaze sve probavao i opet mu najbolje bilo oko 500obr?
Pa nisam rekao 10000e nego 1000e....Uf. Za toliko para bolje mi se isplati 2,3 godine nek racunaju to nesto loma.
Kad sam uzimao tucana, razlika u ceni sa i bez reduktora je bila 5.000 evra...Kad cujes cenu za reduktor, i to ces bataliti. Polovan u dobrom stanju kod Erika u Topoli 3000e.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ima kod Lajosa U B.P. Selo JAG reduktor za 2200 eurKad sam uzimao tucana, razlika u ceni sa i bez reduktora je bila 5.000 evra...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk