Milton
Član
Ma da jednostavno je, ja samo nisam mogao da izbijem klip napolje pa sam ga kompresorom isterao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko se krecu oni? svidja mi se sto je kompaktan onako nije glomazan mnogo zgodan za provlacenje.. imam MF-a 530 kosa 3.60 i provlacimo se nekako..Odlicna masina,za manja gazdinstva dusu dao. Ali ako je manja razlika u ceni onda bolje 78
da imam njegaTi imaš MF530?
pa kad ste vi slozni i sredjujete vase puteve poljske. ovde pojedini oru bas do samog puta, mada nas koce drveca sa strane i grane sto se navijaju na put.. ma to sigurno ili ga radi kako treba ili nemoj uopste..Kod nas može svuda da se prođe pa ni ne gledamo te male kombajne što jes,jes.Ako ga kupiš ne štedi na delovima i nema da brineš,samo gas.
nisam ga video uzivo, meni se cini da je uzan ili se varam? ima visinu lep bre druze mnogo to me privlaci, delovi ima svuda a za Mf-a bas i nema nesto..Cena je uvek bitna... 68-ice imaju napucane cene. Kolega je svoju sa kukuruznom adaptacijom platio 30-ak hiljada evra, a za te pare može da se uzme veći kombajn u top stanju.
Ti hoćeš manji kombajn, a imaš mf530???
Jesi li gledao ti uživo 68-icu?