Nije tajna.Dao sam 850 evropskih.Noževi i kontra noževi su skoro novi jer je skinuta sa kombajna u radu.Neće biti montirana ove godine jer mi sada ne treba a hoću da promenim sve šrafove,očistim i ofarbam sve lepo pa tek onda da namontiram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki vam je raspon broja obrtaja bubnja preko remena?Kod mene je od 200 do 1500 o/min.
Sad videh,hvala...Ima u Rastini 96 koji se prodaje u delovima.Broj šaljem na p.p.
Uglavnom ako prolaze kroz korpu mahune neovrsene, zavrsice u povratnu (neovrsenu masu). Sad,sto se tice malih obrtaja, ne znam, kod mene ne mogu da ih spustim ispod 600, a povecam ih po potrebi ponekad cak i do 1000 obrtaja, ako bas ima puno korova. Bas bi me zanimalo da vidim na slikama, kako si smanio obrtaje preko lancanika i koliko ima posla da se prepravi.Mene je više brinulo da mi mahune ne pobjegnu kroz rijetku korpu ako je mali broj obrtaja bubnja, i ostanu neizvršene. U uputstvu piše broj obrtaja za soju 650-800. I za kukuruz piše 650-800. Na varijatoru sam mogao ići do 750 ali sam morao još smanjiti zbog loma i stavio lančanike. U pitanju je Dominator 96.
Hvala na odgovorima jer imam informaciju više a kad probam znaću dali može i kako.