Možda bi i kupio ali mu taman fali onoliko novaca koliko je odnela muzika u Progaru.Da nisi kitio cigane sad bi tero Leksikona. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Javice ti se cim vidi da si pitao......![]()

CistoIma kod mene jedan u selu na prodaju,oko 2000rs ima a cena je malo jaca oko90000e trazi.Navodno toliko mu almex davao u zamenu za tukana
ja sam znao o cemu je rec i krenuli pricu da sam ozbiljan za tan kombaj ali ako mi skine nesto cenu i on mi kaze veruj mi na rec toliko sam ja njima procenio kombajn nemam nista zaradu na njega ako ti dam ispod te cene,ja mu rekoh hvala ti ali nadji drugu budalu da farbas nemoj mene. CovekMedion 310 i 320. 320 je prodat u novo selo za 60000. Oba imaju 3000+rh. Ima tucano 340 mislim da za njega trazi 90000. Ne znam nista o njemu.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Taj sam. Ako te nesto interesuje zvrcni broj dat u oglasu.Ko od članova prodaje Dominatora 150? Ima jedan u oglasima, ako se ne varam od našeg člana je.
Kako nekom objasniti da shvati suštinu, kada se većina ne razume dalje od farbe, a tuje Klas broj jedan i lako se menjaju korpe, ne baš lako kao na Kejsu. A pride istatusni je simbol kao i MercedesNH tc ima precnik bubnja 600 mm a tucano 320 450 mm