mixer87kac
Član
Ja ću za nekih 2 meseca imati 29 godina pa opet dosta često imam ovakve snove....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro ti pratiš na času...Auuuuuuuu mixseru.......... 29 godina imaš, imaš Avera..... od skora i mladu u krevetu........ i ti pored svega spavaš???? još i sanjaš?????
Jooooooojjjj ne traći dane uzaludno...........
Dobro ti pratiš na času...
Mlad sam pa još mogu sve da postignem!!!!
Imas na vasarima,prodavnicama rezervnih delova za kombajne.Ja sam u Almexu kupio nekoliko komada pre par godina marka forged a oni su tvrdili original claas bili su oko 20 evra sve popucalo.I vidim istu marku u rumi na vasaru za 1000 dinara.Takodje poluga kose koju sam platio oko 100 evra navodno original ma ima da me sluzi godinama raspala se u kosenju soje izdrzala 2 sezone,ima poluga kose mala privreda oko 3000 dinara.Nek mi potraje 2 godine al kod njih neidem vise.Potrosni materijal odavno neuzimam kod njih jer su neopravdano skupi za taj kvalitet delova.Samo ono sto moram da kupim.Da li neko zna gde mogu da nadjem duple prste za Claasa,u Almexu su 2370 dinara komad,a Mikron iz siriga ne?
sve si tacno rekao,ovi stvarno deru kozu. a jel kajiseve uzimas u almexu?Imas na vasarima,prodavnicama rezervnih delova za kombajne.Ja sam u Almexu kupio nekoliko komada pre par godina marka forged a oni su tvrdili original claas bili su oko 20 evra sve popucalo.I vidim istu marku u rumi na vasaru za 1000 dinara.Takodje poluga kose koju sam platio oko 100 evra navodno original ma ima da me sluzi godinama raspala se u kosenju soje izdrzala 2 sezone,ima poluga kose mala privreda oko 3000 dinara.Nek mi potraje 2 godine al kod njih neidem vise.Potrosni materijal odavno neuzimam kod njih jer su neopravdano skupi za taj kvalitet delova.Samo ono sto moram da kupim.
Imas na vasarima,prodavnicama rezervnih delova za kombajne.Ja sam u Almexu kupio nekoliko komada pre par godina marka forged a oni su tvrdili original claas bili su oko 20 evra sve popucalo.I vidim istu marku u rumi na vasaru za 1000 dinara.Takodje poluga kose koju sam platio oko 100 evra navodno original ma ima da me sluzi godinama raspala se u kosenju soje izdrzala 2 sezone,ima poluga kose mala privreda oko 3000 dinara.Nek mi potraje 2 godine al kod njih neidem vise.Potrosni materijal odavno neuzimam kod njih jer su neopravdano skupi za taj kvalitet delova.Samo ono sto moram da kupim.