Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je to Deutz?
Mogao si noževe i iz Mikrona,nije Rasspe ništa manjeg kvaliteta,a ostalo bi malo za
Koje su ti dimenzije noza ? debljina i rupa ?@mixer87kac
Koja je cena noža za sečku?
Treba polako spremati kombajne, prepravlljati sa kukuruza za psenicu. Pred kraj sezone jesenas desavalo se da ujutro prvo kretanje napred nije hteo da krene. Nazad ide normalno napred nece. Onda ga zezam napred nazad dok ne proradi i ceo dan ide bez greske ujutru ponovo nece. Dali je neko imao slican problem i kako je resio. Kombajn je Medion 310.
Sita podesavas kao i na svakom gornje 16mm donje 8mm,dob na 1100obrtaja,zazor 16mm ulaz 9mm izlaz to imas na tablici kod rucke,vetar da neprosipa zavisi od stanja,hektolitara psenice,ovo su neke orjebtacione vrednosti,sve se dodaje ili oduzima na njivi ...
tako sam i nastelovao, za donja sita pise da idu od 4-6mm,ja kad ih tako stavim skoro da su skroz zatvorena. na koliki broj obrtaja ti je vetar?Tako bi trebalo po knjizi da bude zazor.Ja uzmem šraf 12 mm i pomoću njega podesim ulaz,izlaz podesim pomoću parčeta flaha od 3 mm rucica u kabini stoji u trecoj rupi a ona mala pored nje u srednjem položaju.Sita ako su univerzalna samo ih postepeno zatvaraš dok nebude čisto u bunkeru...
Ja sam prezadovoljan. Vrlo je jednostavan, sve prepravke radim sam. Potrosnja se vrti oko 10 l/kj sve zavisi od stanja useva. Radim zito, soju i kukuruz...