abro
Član
Mislim da nemate pravo posto znam coveka a i atar gde se krece tako da nece imati nekih vecih problema sa hederom od 5m, mada sam i ja pristalica manjeg hedera a brzeg prolaska. Jedino mislim da je to previse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
case ih je napisao(la):kombajn i onako na putu nesme biti siri od 2.5m tako da svejedno moras skidati heder na kolica
gregorije83 je napisao(la):malo puno para ali kombajn je odlican....moj drug iz deronja ga je uzeo pre dva meseca.....danas ga je pustao u rad....nema sumnje da je kombajn dobar.....ali ne bi se slozio sa dangerom.....uzi hederi si malo tezi za rad u soji ali ako pazljivo vozis moze fino da se radi....ja sam sa mojim hederom od 5.5m prosle godine ovrsio 500 jutara soje i svi su bili zadovoljni.....
_________________________________________________Post je spojen: [time]1244571799[/time]_________________________________________________
imam malo zamerke za kabinu.....za te pare su mogli malo bolje da je naprave....da izbace te satove....ali ni zasta drugo nema zamerki....... samo neka ga sluzi........