Vi biste kolega da ga gledate ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dva puta sam nosio kod vulkanizera istu ovakvu rusku gumu treci put je zamena bila za drugu i kad me je video samo je reko ,samo to nemoj , a doneo za zamenu istu rusku sto sam kupio u vajskoj sa felnom zajedno za 200e samo sto mi felna nije odgovarala pa je bila dva demontaza i jedna montaza , nije guma gadna nego unutrasnja ima 5mm debeo zid i sa pajserom se skida sa felne , inace hvala ti Maticu za savet da pogledam u vajskoj gumu , ima ponegde jos na ripnama one brkove kao nove gume sto sam nasao , bilo je i za 100 eura na drugom mestu ali taj je bio malo losiji a i celu kamaru od 50-setak gume bi trebalo prebaciti da se dode do njega izvinjavam se za offRipne na tim Ruskim gumama nisu merilo stanja.One pucaju sa strane.Milina ih je skidati sa felne,imaju falc širine dobra 4 prsta a tvrde kao ker.Po slici ova je u odličnom stanju samo im je cena dosta skočila.Prošle godine kod čokoladne braće u Vajski su komplet točkovi sa 23.1-26 gumama bili od 150 do 250 eura.