Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uspeli smo da je ponovo privedemo funkciji.
Hoce fekalije i lose odrzavanje (neredovno pranje) da nagrizu metal te se lim poprilicno istanji. Cisterne su obicno od lima 5-7mm. Ja imam fabricku Utvinu cisternu na kamionu 7mm lim a na drugom je od kompresorskog bureta debljine 12 ili 14mm.Meni je stvarno fascinantno kako vakuum ovo napravi od 10mm lima.Recite mi kako ste ispravili , i na koji nacin ste ojacali iznutra. Pozdrav
Od poznanika koji ima istu cisternu , saznao sam da je 10 mm, e sad da li je u pravu nije bitno.Lim je debeo samo 4mm a ovo je napravio atmosferski pritisak. Vakuum je samo učinio da on bude unutra niži ud spoljašnjeg. Ispravili smo je hidrauličnim klipom od kombajnskog hedera.
Hoce fekalije i lose odrzavanje (neredovno pranje) da nagrizu metal te se lim poprilicno istanji. Cisterne su obicno od lima 5-7mm. Ja imam fabricku Utvinu cisternu na kamionu 7mm lim a na drugom je od kompresorskog bureta debljine 12 ili 14mm.
Nego imao bi par pitanja. Cemu sluzi ventil na usisu pumpe (pretpostavljam da je to zastitni ventil) kao i kako funkcionise ova casica izmedju usisnog creva i bureta?
Što je više naginješ nazad s tim je gore,smanjuješ zapreminu prednjeg dela koji se i ovako brzo napuni. Ili je poravnaj ili ubaci jednu butan flašu iz auta redno povezanu. Odnosno izmedju pumpe i cisterne. Ima ih sad neatestiranih koliko hoćeš. Naravno ugradi oko i na flajku. A mogao si i to crevo što ti pokazuje nivo podići višlje pa da na njega pratiš situaciju.Pokusao sam da je nagnem vise prema zadnjoj strani i desava se isto. Pokusao sam sa manjim ili vecim gasom. Ako neko ima resenje neka slobodno kaze.