Pavel K
Član
miroslav k gde si nasao tko dobru cisternu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve se nađe kad se tražimiroslav k gde si nasao tko dobru cisternu
Takvih cisterna sam vidio u Farm Commerce u Čantavir za 5500 din.![]()
![]()
Pazario sam cisternu od 5000litara.Služiće mi samo za prevoz vode za prskanje.Evo slike stanja u kakvom sam je uzeo.Kad se završi remont biće opet slika da se uporedi.
Ja sam do sada punio onu plastičnu burad os 1000litara kući na dva creva od 3/4 cola.Za 50 minuta 1000litara.Kad mi je stani-pani onda punim u zadruzi na ono hidrantsko crevo od 2 cola.Tako ću i sad puniti ovu cisternu.
I ja radim tako sa plasticnim kockama od 1000l,ali u diklofenovom slucaju u tu cenu mu ostala i sasija od prikolice.
Pa jel imate DVD u selu?Gde oni pune castis ih nesto i punis kad god ti treba.Blago tebi kad mozes da punis i u zadruzi,kod mene nema nista od tog posla pa cu viteti kako cu... Sad treba da kupim dve one plasticne od po 1000l pa da ih punim kod druga ili kod mene preko noci videcu....![]()
Ostaje mu prikolicu da napravi kad mu se cefne.Za sta mu ostaje?
ja kazem da za 900e ima da se kupe tankovi koji sadrze 9000l i to sve stane u kamionku.