Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Još ova poruka i završavam. Bato očigledno neznaš šta pričaš. Šta pominješ Dejana i Rajka oni nisu iz ove priče. Dejan je moj zemljak a Rajka lično poznajem. Tako da nemoraš njih mešati. Sad miljković. Ja nesumnjam u tvoje dobre namere da unaprediš srpsko ovčarstvo al si se malo zaneo pa si više puta sam sebe doveo u ćor sokak te se zaplitao kao pile u kučine. Kad ti ljudi ukažu na neke kontradiktornosti ti se onda ljutiš kao dete pa nećeš da se igraš. Forum je mesto za razmenu iskustava ali i mesto koje ljudi vešto koriste za marketing. Neznam šta si ti to epohalno od struke izneo na forum osim slika nabildovanih ovaca. Sve je u fazonu niko ništa nezna osim tebe i nijedna rasa nevalja izuzev one koju ti držiš. Kad se povede priča o isplativosti tad se filuju odgovori. Te to ne košta toliko kad ja proizvedem pa nejedu puno itd... Ja lično nemam ništa protiv bilo koga i nemojte nastupati tako bahato prema meni bez razloga. Zašto je tajna reći koliko košta jagnje?(oko toga je počelo). Što se mene tiče ova rasprava nevodi nikud i predlažem da se prekine ako nećete izvolte dalje.

Ok SIka ja sam kriv,uvek kad razmenim po koju rec sa Soumijem nastane s..nje.Lose uticem na forum.

Zasto se bre ne raspravljete lepo(kao ja),nego uvek neko nekoga

:ppozdrav:

Danas sam pazario jos jednog ovnica,jedina linija od Spiljevica a da nije u krvnom srodstvu sa mojim zenkama,otac i deda su mu uvezeni iz nemacke,deda je bio ovan jednom,jos vise slike po veterinarskim stanicama,dok otac nije toliko dobar,mada je imo potencijal koji odgajivac nije iskoristio,ali mu je majka prelepa i krupna zivotinja,i po glavi bi reko da je povuko na nju,sto je razlog sto sam ga izabrao,kao i to da je iz blizanaca,odgajivac je iz Kragujevca,gde je izlagao na sajmu prosle godine,ne bi verovali kolko se razlikuje od Miljkovog ovnica,a samo deset dana stariji,i ako su po prirastu slicni,Miljkov je malo bolji i ima zivlji temperament,poceo da skace na gviske 2.5 puta vece od njega,ne drzi ga mesto,igra se ko dete,dok je ovaj malo plasljiviji i ne toliko prilagodljiv,sutra obojicu odvajam od ovaca.
Kupio komsija telice za tov,probise mi usi,nema mi spavanja,svake godine ista prica. . .

Pozdrav,nemam vremena za komp,a i sad bi spavao nego mucu telici neznam gde da begam iz kuce,odo u senjak da spavam,kupio komsija cetiri teleta za tov i ima tri,pa galame njih sedam sacuvaj boze,odvojeni od krave a dojili,svake godine u ovo vreme nadrljam,al sta ces.

Još ova poruka i završavam. Bato očigledno neznaš šta pričaš. Šta pominješ Dejana i Rajka oni nisu iz ove priče. Dejan je moj zemljak a Rajka lično poznajem. Tako da nemoraš njih mešati. Sad miljković. Ja nesumnjam u tvoje dobre namere da unaprediš srpsko ovčarstvo al si se malo zaneo pa si više puta sam sebe doveo u ćor sokak te se zaplitao kao pile u kučine. Kad ti ljudi ukažu na neke kontradiktornosti ti se onda ljutiš kao dete pa nećeš da se igraš. Forum je mesto za razmenu iskustava ali i mesto koje ljudi vešto koriste za marketing. Neznam šta si ti to epohalno od struke izneo na forum osim slika nabildovanih ovaca. Sve je u fazonu niko ništa nezna osim tebe i nijedna rasa nevalja izuzev one koju ti držiš. Kad se povede priča o isplativosti tad se filuju odgovori. Te to ne košta toliko kad ja proizvedem pa nejedu puno itd... Ja lično nemam ništa protiv bilo koga i nemojte nastupati tako bahato prema meni bez razloga. Zašto je tajna reći koliko košta jagnje?(oko toga je počelo). Što se mene tiče ova rasprava nevodi nikud i predlažem da se prekine ako nećete izvolte dalje.

:haha: :haha: :cvetic:

"NABILDOVANE OVCE"ovo nisam cuo nikad,ovo je sou,Sarbanac nadmasio si sebe ovaj put,tu teretanu bi voleo da vidim. . .sta bi reko tek za Sikinog ovna,a Romanov brate slatki. . .

Miloše prijatelju ti si legenda ovog foruma. Ja bi rado došao kod tebe u službu godinu dana bez pare i dinara da se malo edukujem i naučim nešto o ratarstvu i ovčarstvu pa da onda mogu da zaradim pare ko čovek. Da skinem ove piroćance i obujem najke da budem farmer evropskog kalibra. Ako me primaš pod tim uslovima dolazim.

---------- Poruka napisana u 11:54 ---------- Prethodna poruka je at 11:45 ----------

Samo da dodam i ovo. Kad se već potezala priča kako ja prodajem jagnje za 100evra da odgovorim. Prodao sam ga za 13000 din ili 110evra. E sad što me ovca za*ebala pa ojagnjila samo četvoro za godinu dana to je moja greška.

Ja danas prodao jagnje musko pramenka staro 5 mjeseci 37 kg blizance nije tovljeno po 275 din zive vage ili 2,75 eura

---------- Poruka napisana u 12:33 ---------- Prethodna poruka je at 12:30 ----------

---------- Poruka napisana u 12:35 ---------- Prethodna poruka je at 12:33 ----------

evo i koja slika

nisam bas upucen u padove din ja i dalje milsim da je 50 din 1 KM uglavonom bilo je 5,50 KM ili 2,75 eura
nego akako vam se cini jagnje

Бог ти добро дао Мирко,
ма ту сам,пратим,него углавном преко телефона а андроид платформа,па не иде слање порука...ако неко зна како био бих захвалан да ми појасни.

Ja samo i šaljem sa telefona. Danas deca probala dal može bezični interet i radi. Sledeće nedelje ćemo namestiti pa da slikamo već jednom.

Nazad
Vrh