zarius011
Član
Tako i ja! Od nabildanog gradskog sminkera, do seljaka umazanog ovcijim brabonjcima!
Ali slavina je dobro radila i onda, a i sad!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
milossoumi; zato se sad vidi da je ulaganje u pasnjake jedna od osnovnih stvari u ovom poslu je napisao(la):Somi,najbolje je kad se ovce isteraju iz dela pasnjaka koji su opasle,posle par dana preci kosacicom u visini kosenja trava da ne bi korovi napredovali(jer su naravno brzi sa porastom)djubrenje pasnjaka se takodje podrazumeva
E, onda 5paleta, jednom preklopiteJest al zeza visina,preskacu do dva metra ko koze.
Ne bi o ceni,neznam da li je to u redu,mislim da sam imao popust i da cena nije realna,da grlo vredi vise,tako da moraces Miljka pitati.Miloše koliko je para bio budući priplodnjak?
Na zalost nisam siguran da li cemo uopste nesto imati za tvoje potrebe jer je skoro sve sto imamo od jagnjadi ili prodato ili rezervisano. Milos je imao privilegiju da medju prvima odabira jer nas je odavno pitao za ovnica a cena je za takav kvalitet sasvim pristojna. Za tvoje potrebe je mozda bolje da probas tog romanova kog prodajes da ne trosis puno novca za kupovinu krupnog virtemberg jagnjeta.Zašto je cena tajna? Ako je povoljno kao što kažes onda nemoj tajiti da i drugi znaju. Možda još ima zainteresovanih. Ako to nije skuplje od 250din na kilo mozda bi i ja uzeo jednog čisto radi probe da vidim kako se ponaša na ražnju.
Meni da ga pokloniš i da mu vežeš 100evra na vrat netreba mi. Ako ima levaka da im se uvali za 500evra pa da ih posle par meseci vuku od pijaca do pijaca i nude za 100 samo napred. Ja reko da probam sataru nabavio sam jednu od tri kile dal će moći da seče dzologanje. Inače ni romanov nije nešto za meso. Tako plemenitu životinju je greh zaklati. Za meso su najbolje mesnate ili tovne rase kao što je šarole. Ja se malo igram sa ovcama pa ukrštam i kombinujem ove dve rase naravno da i pramenka nije izostavljena. Toliko za sada. Ako treba još nešto slobodno pitaj nije sramota.Na zalost nisam siguran da li cemo uopste nesto imati za tvoje potrebe jer je skoro sve sto imamo od jagnjadi ili prodato ili rezervisano. Milos je imao privilegiju da medju prvima odabira jer nas je odavno pitao za ovnica a cena je za takav kvalitet sasvim pristojna. Za tvoje potrebe je mozda bolje da probas tog romanova kog prodajes da ne trosis puno novca za kupovinu krupnog virtemberg jagnjeta.
Milose, drago mi je da si se zadovoljan vratio kuci i zelim ti puno uspeha u daljem stvaranju stada.