pole
Član
@jevto
Bas lepo odlicno, obzirom da sve znate vidim da imate informacije znaci li to da cete se angazovati da udjete u posao i da ostvarite ekstra profit. Ja ne razumem zaista kako neko ko toliko zna nece da radi i da zaradi? Imate moj model, udruzite se vodite vi sve to zaradite ekstra novac i posto ste vi filantrop onda taj novac podelite svojim zadrugarima...
Eto ima resenje, ili vi samostalno da krenete u posao ili da organizujete udruzenje...
Izgovori kako ne mozete iz ovoga ili onoga razloga se ne uvazavaju jer ako neko zaista nesto zeli on to i uradi...
Postovani pp ..ne stajte vise na muke ozbiljnih pravih malinara ...Kumim vas Bogom!
Slob Trif
4 ч. ·
Nadati se jednom ili dva puta u deceniji "dobroj ceni"? ..Na ovakvim ekstremno losim godinama za proizvodnju?..vec ovih dana treba kositi pleviti cistiti staru, podvezivati lastare, prskati.. To je vec 6 poslova...sa prolecnim radom plus zive pare za agrotehniku.. Nas rad plus placanje nadnice u obradi I branju.... Od naseg rada imaju I apoteke, I otkupljivaci, I radnici, I drzava... Mi proizvodjaci imamo veliko nista... Gospoda koja ovako uradise sa tzv crvenim zlatom nema pojma da je to jedan godisnji proces fizickog I psihickog rada... Malinarstvo je dotaklo dno bez ikakvih sansi za povratak na ikakvu rentabilnost... Evo za gospodu par slika od pocetka vegetacije do finalnog proizvoda... Uskoro ce ovo biti samo uspomene I meni I svima vama...
+3
Poslednja izmena: