Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je stvarno velika decija radost.Kad samo vidim taj sjaj u ocima.:osmeh:

I meni nekako drago kada vidim malu decu u kuci.Odmah svi nasmejani i ozareni. Izgleda da je vreme da postanem deda.::namigivanje::

Vreme,vreme.Dace Bog da postanes sretni deka.Da pozenis i poudajes unucice,docekas praunucice,pa da se rastajemo.:haha::ppozdrav:

Pa stvarno posle toga svega mogao bi onda da pocnem da razmisljam o pravljenju kuce na onom svetu, ali samo ako mi Sv. Petar odobri povoljan stambeni kredit.:haha:

Ne sekiraj se.Tamo idu i beskucnici.:haha:Da smo mi zivi i zdravi,a tamo cemo stici sigurno.Tamo jos niko nije omasio.Na nama je da to prolongiramo.:ppozdrav:

Pa ti druze imas malu decu, moja su vec velika za zeku. Salim se uvek dodje dece po jaje i slatkise pa supruga obavezno napravi gnezdasce za zeku.
Duško,pa tebi će doći zečica,pošto su ti velika dečica :haha::haha::haha:!

---------- Poruka napisana u 22:26 ---------- Prethodna poruka je at 22:22 ----------

Jel ste nacupali trave za zeku?
Pa po :kisa:,ko će stići,ne može se trava kositi :haha::haha::haha::sta:!

Sveto jaje uskršnjeg jutra,
što vam danas kuću krasi,
nek vam donese svaku sreću
i od svake muke spasi.
Hristos voskrese!

E bas me zeka obradovao.:osmeh: Doneo torbu za djaka prvaka,pa taja ne mora na jesen da kupuje.Zeka je bas super.Jos da ne mora cek da prodje,gde bi mi kraj bio.:haha:

hRISTOS VOSKRESE :ppozdrav:.Svima koji slave Sretan Uskrs a ostalima sve najbolje i ugodno proveli ove neradne dane,a ja čekam svastiku da dođe na tucanje:osmeh:.(ako ste mislili na ono što i ja onda ste stvarno bezobrazni):haha:

Bludne misli me more.:haha: Svaja je svaja.Mene moj pasa zezno.Jbg prvi biro.Sad mi ostaje svaja samo za uskrs.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh