Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brojtro.Jos par lepih dana pa najavljuju :kisa:Nesto hladnjikavo jutros.:osmeh:

Ja danas moju piladiju premestam u veliku drvenu kutiju 1,2mx1,2m,vec su dobili prje po sebi.Ne smem jos da ih pustam napolje,hladno je a i bojim se da ne ukace rosne trave da se ne prolitaju.Nikako da nadjem od nekoga fotoaparat (od mog izgleda nema nista) da ih uslikam.Dosta ih je izaslo cistih u boji,e sad videceno kad im izadje svo perje....Bitno je da lepo napreduju.Pojeli su mi (njih 20) jedan dzacic zemunske jedinice za tovnu pilad,sad cu da im uzmem trojku(zavrsni) jer u njemu nema kokcidiostatika.Gledao sam sastav kod granula za priplodne golubove,on bi im bio idealan ali su granule malo krupnije tako da cisto sumnjam da bi hteli da ga jedu.:ppozdrav:

Dobar dan drustvo. Dobio sam pp od vlasnika foruma gospodina Nikole Vejinovica da mu je jedan clan koji posecuje zivinarstvo poslao pp u kojem mene optuzuje da se samoreklamiram. Nadam se da ce pomenuti clan to ovde napisati i obrazloziti. Ja mislim da medju nama do sada nije bilo problema pa ako neko misli da sam uzurpirao ovaj forum zarad licne koristi, neka mi to javno ovde to napise, a ne da se plasi (stvarno ne znam cega) nekih sankcija. Ako postoji problem u zivinarstvu, onda ovde javno i treba da se resi.

ccc, au Cika Dule, pa to neko namerno, mozda je to zavid, sto ova strana foruma, odn.Zivinarstvo, ima nekako najbolju i najpisniju komunikaciju medju clanovima, dok na ostalim oblastima nije tako!!! mislim da krivac nije sa ove stranice... jer ne vidim ko bi mogao da bude od aktuelnih clanova??? :ppozdrav:

Sve mi je jasno druze,ali mi nije jasno zasto ti gazda ne kaze ko je taj.On mora znati od koga je dobio poruku.U ostalom on,a i mi svi najbolje znamo sta je reklama i dali si se reklamirao.Licno mislim da je to samo neka patka,da bi se urednicki tim drzao na distanci.Po meni nema nikakve zamerke.Smatram da svoj posao odradjujes veoma korektno i za svaku pohvalu.Ne kazem da u urednickom timu nema isto tako dobrih,ali losijih ima sigurno.Dule ne sekiraj se i puna podrska.Ovu poruku saljem tebi,a pusticu je i javno,jer nemam sta da krijem i cega da se stidim.Ovaj forum je javan,te ne vidim razlog zasto bi se neko stitio sa tako krupnim optuzbama.:ppozdrav:

Sigurno nije niko od živinara, nego neki padobranac.Ako je već uočio "nepravilnost" zašto ne napiše javno ili skrene pažnju Dušku58 putem PP.

eto neki ljudi nemaju pametnija posla.
A sto meni da smeta i da se reklamira,bas ce pola juge sto ovde dolazi na forum da trci u futog da kupuje kod Duleta.
Svasta!!!!

ma gluposti, nego uvek se nadje po neki dasa da se malo ubacuje... Dule nista se ne sekiraj, samo ti nastavio kao i do sad,i bice extra :ppozdrav::cool:

Hvala tebi na razumevanju i poverenju.Nista gore nego kad se ubaci crv sumnje medju clanove.To sigurno nije u nasem interesu i naravno interesu foruma.

Mislim da znam ko je. U jednom postu se sam odao samo ova moja kanta nesto sporo radi pa ne mogu tako brzo da nadjem taj post:ppozdrav:

Dobro jutro, otkokurikali su komsijini cverglani.::jako_besan:: Izgleda da ce raditi semenski kukuruz, bez obzira sto su lepi. 4-5 komada je stvarno mnogo. Citav orkestar.

Dobar dan drustvo. Dobio sam pp od vlasnika foruma gospodina Nikole Vejinovica da mu je jedan clan koji posecuje zivinarstvo poslao pp u kojem mene optuzuje da se samoreklamiram. Nadam se da ce pomenuti clan to ovde napisati i obrazloziti. Ja mislim da medju nama do sada nije bilo problema pa ako neko misli da sam uzurpirao ovaj forum zarad licne koristi, neka mi to javno ovde to napise, a ne da se plasi (stvarno ne znam cega) nekih sankcija. Ako postoji problem u zivinarstvu, onda ovde javno i treba da se resi.

Nisam primetio da ti preko foruma pokušavaš išta da prodaš, pa mi nije jasno šta reklamiraš, mora da je neki Šaban hteo da bude pametan.

Dule,zabole te dj.ko sta ko pise,mi svi ovde na zivinarskom delu foruma znamo da ovaj deo foruma radi ponajbolje i najsloznije(bez ikakvih svadja i trzavica)~MOZDA BAS TO NEKOME SMETA!:udri:

Zdravo drustvo. Da ne bi crv sumnje bio medju nama ja cu otkriti ko me ja prijavio za samoreklamiranje. To je odskorasnji novi clan brankoh. Ja ga pozivam da ovde pred svima napise kako i kojim nacinom se ja to samoreklamiram, inace u protivnom sledi kazna za pokusaj unosenja nemira u temu.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh