bobanvrb
Član
Ustajanje vreme je

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Inace danas perem peracem pod pritiskom tacnice,pojilice,hranilice...Dezinfekcija,pa na kompjuter dok supruga ispere,pa druga tura,pa treca i sve dok ne nestane.s obzirom da imam 3 kcerke starosti od 1,3 i 5 godina spavanja kod mene u komadu je stvarno prava retkost,al desava se...
Samo nije u redu.Ranis dete dvadeset i kusur godina i dodje neka budala ko sto smo mi i odvede je.

Kod mene je najstariji sin 10godina pa cera 8god. pa opet sin 3 godine.Sto se tice spavanja,tu nema problema ali u dan je rat uzivo.Ne mozes nista odgledati na TV od njih,svaki cas neko od njih negde treba da odvezem(kosarka,karate ili igraonica),tek se vratim a ono treba da ih vrnem kuci...rogovi da ti porastu
Ali sve je to dobro
Ali ne moze vise, one imaju svoj zivot svoje drustvo a valjda to tako i treba. Sada samo bracnu drugaricu vodim na sladoled kada prica vise nego sto treba,
da sredi glasne zice.
Nek su nama deca ziva i zdrava.
Bili oni bate ili seke,mala ili velika.Sto rece Dule oni su za nas i uvek ce biti deca.A znate li za onu:"Ko nema zeta,nema ni magarca."
Ali ne3 moze se ni bez zene..
Dule
i da u zdravlju i sreci prozivis jos bar 4 decenije pa posle nek deca uzivaju.