Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sincina od 3 meseca,cera 6 godina i puuunooo pilica.:osmeh: Volim da spavam i rado se secam svojih poslednjih snova.:haha::ppozdrav:Inace danas perem peracem pod pritiskom tacnice,pojilice,hranilice...Dezinfekcija,pa na kompjuter dok supruga ispere,pa druga tura,pa treca i sve dok ne nestane.:osmeh:

E a kad vam dojdu ZETOVI,niko vam nece biti ravan.:osmeh: Volem zeta pored rodjenog deteta.:haha:Samo nije u redu.Ranis dete dvadeset i kusur godina i dodje neka budala ko sto smo mi i odvede je.:osmeh: Pa dodje ti da ga ocerupas ko gusku.:haha:

A znate li za onu:"Ko nema zeta,nema ni magarca.":haha::sjasi:Kod mene je najstariji sin 10godina pa cera 8god. pa opet sin 3 godine.Sto se tice spavanja,tu nema problema ali u dan je rat uzivo.Ne mozes nista odgledati na TV od njih,svaki cas neko od njih negde treba da odvezem(kosarka,karate ili igraonica),tek se vratim a ono treba da ih vrnem kuci...rogovi da ti porastu:haha:Ali sve je to dobro:osmeh:

Ja imam ćerku od 15 godina.Vozio sam je na balet 7 godina svaki dan.Sad se nudim sam da je vozim, ali ne trebam više, samo da dam lovu.
Uživaj Crni u vožnji dok možeš :ppozdrav:

Sve to moji ljudi prodje i jednoga dana nasa deca postanu pravi ljudi ali za nas ce uvek biti deca. Moje devojke su vec odrasle, zavrsile fakultete, zaposlene obe u svojoj struci pa mi nekada dodje da bih ponovo da budu male da ih vodim na sladoled, a one sladoled, jedan liz kuce jedan one.:haha: Ali ne moze vise, one imaju svoj zivot svoje drustvo a valjda to tako i treba. Sada samo bracnu drugaricu vodim na sladoled kada prica vise nego sto treba,:haha: da sredi glasne zice.

Dobro je dok makar i ona hoce.:haha: Nek su nama deca ziva i zdrava.:ppozdrav:Bili oni bate ili seke,mala ili velika.Sto rece Dule oni su za nas i uvek ce biti deca.

Citam ove vase postove i tu pronadjoh sebe :osmeh:.Da ne odstupimo od teme,TO SU NASI PILICI....bili oni mladi ili stari...(imam dvoje dece sin 17 i cerka 12)Napunili neki dan,sin21.marta,a cerka 25.marta.Svako vece kao taksi...treninzi,strani jezici....Ponekad i popizdim.Vicem na zenu,a ona cuti.Sta cutis ko.. p...u m......u.Kaze ona meni:"Sta da ti kazem ili da se svadjam,kada ce opet biti po tvome..."
Onda jos vise popizdim......

Mama (supruga) je neprijatelj broj1 u kuci,sto se tice odnosa sa decom. Sto god hoces da kazes uvek ista prica: "Pusti ih, nemoj im dosadjivati, dobre su one, pogledaj drugu decu...".

S verom u Boga Dule je svakako nagrabusio.Sto je mnogo mnogo je.:haha:Dule :ppozdrav:i da u zdravlju i sreci prozivis jos bar 4 decenije pa posle nek deca uzivaju.::rodjendan::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh