Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepa cena.Za te pare su bile velike bele,a one crvene bile 150.Jaja odose u nebesa i odma i matore koke na ceni.:osmeh:

Supruga nosila pilice kode dve musterije, a oni proklinju dan kada su kupili te koke. Upravo ih klali kada je Vera stigla kod njih. Kazu da ce morati najverovatnije ih derati, posto su mnogo stare.

Ja sam kupovao i te nosilje i matore bele.Drzim ih neko vreme,da se dobro ociste,pa u lonac.:osmeh:Jednom sam zaklao direkt sa farme i ne da sam bacio supu,vec za malo i lonac.:haha:Supa je bila kao razmuceni antibiotik u vodi.Koke zdrave,ali se to puni antibioticina preventivno,a povecava i nosivost.Nezna narod ni sta jede.::samo bes::

Ja Vam prenosim ono sto sam saznao, nisam video kako izgledaju ali cena je 400,0 din. po komadu. Uostalom imate telefone pa proverite. Evo supruga mi sada kaze da to nisu mrsave koke nego da ih bas ima.

Pametniji popusta.Veci zivinari rade leti i zimi.Ovi manji se sada otkravljuju.Bice Dule posla ,a naravno i ::novac::

Pozdrav drustvo.Imam jedno pitanje,tj. treba mi vasa pomoc.Poceli su da mi izlaze pilici u inkubatoru.Nikada do sada nisam izvodio na ovaj nacin pa vas molim da mim neko kaze koliko dugo posle izlaska iz jajeta treba da budu u inkubatoru.Sada su mokri(ni nasta ne lice) i jos nisu stabilni na nogama.Komsija mi kaze da treba da se osuse unutra ali mene brine koliko dugo da ih ostavim tu jer u inkubatoru nemaju hranu i vodu.Ako neko ima kakvih iskustava pomazite.:bravo:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh