Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze biti od ne kvalitetnog zagusljivog vazduha,a mozda su malko i navukli.Oni do vrata ili nekog prozora,ispod ventilatora i slicno.U svakom slucaju se ne sekiraj,samo ako su veseli.Meni bude problem kod kilasa,kad se cuju,pa se ubi objasnjavajuci da to nije opasno.Moze da prestane samo od sebe.Mozes davati Tilogal B u vodu ili prskati objekat da usmrkaju.Cisto bacanje para.Nista opasno,samo malo ruzno za usi.

Nas forum je postao mocan.Padaju rekordi posecenosti,pa se moramo navici i na ovakve stvari.

Da ne bude kao na ovoj slici.......

399439_340569269294411_171956199489053_1352638_1397023348_n.jpg

Sva sreća nije. :haha: Otišao sam da se istuširam na čas i evo me. :ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 23:54 ---------- Prethodna poruka je at 23:44 ----------

Jel im bilo zagusljivo u predhodnom smestaju?

Jeste im bilo malo zagušljivo. Sada su na suvom i većem prostoru. Moguće da je i ovo što @bobanvrb kaže. Izašli iz malog prostora ne tako baš prozračnog u veći na suvu slamu pa podigli prašinu. Nadam se. Znači da sačekam malo pa da vidim kavo će stanje da bude?

Ti gledaj veselost pilica.Ako su veseli,nisu nakostreseni,samo hrani i ne obracaj paznju na zvucne signale.To oce i da im se desi ako popiju ladnu ne aklimatizovanu vodu itd itd.Uglavnom nije nista strasnoooo.:ppozdrav:
Da kad ih prebacujes iz prostorije u prostoriju,pogotovo po ovako hladnom vremenu,ubaci ih u neku vanglu ili slicno i prekri sa cebetom.Da temperaturni sok bude sto blazi.

Malo sutra, koljac se ozderao (opravdan razlog) i nije mogao da dodje. Valjda ce se istrezniti do sutra. Ja se lepo izvinuo ljudima i obecao pilice za sutra.:osmeh:

Počeće nam @SAMA i pesme pisati. :haha:
Dobri dan društvo. Evo malo belila i u mom kraju. :ppozdrav:
Planiram da se selim u toplije krajeve. Ubaciti krevet kod pilića. :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh