Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno i ti deda mrazevi nemaju dusu:haha:, srecom moje ne traze vise paketice nego putovanja. Mladja je vec otputovala a sutra ce valjda i starija. Ostajemo bracna drugarica prase i ja. Prase nece docekati novu:haha:
.

To za putovanja je bas sreca.Ajd ovo za prase jos moze i da prodje.:osmeh:Tu bi se snasao.Udaji ti to,pa nek drugi placa putovanja i nek oblaci.Samo da ne budes one lose srece,pa da i zetu placas putovanje.:haha:
Nesto razmisljam,pa taj deda mraz i nije tako los.:haha:Ti bas znas coveka da utesis.:ppozdrav:

chat u zivinarstvu 2

Društvo, sve najbolje i najlepše Vam želim u nastupajućoj 2012. godini i poslovno i privatno, puno zdravlja i sreće u svakoj aktivnosti :osmeh: :osmeh: :ppozdrav:

Pa kazem ti druze, to sam napisao da tebi bude lakse. Da vidis da ima i vecih pacenika od tebe.::namigivanje::

---------- Poruka napisana 31-12-11 u 07:16 ---------- Prethodna poruka je 30-12-11 at 17:50 ----------

Dobro Vam jutro, idemo ustajanje pa da ispratimo ovu staru ofucanu godinu.

Vala jeste i omatorila.Meni pocelo slavlje jos sinoc.Rodjendan bratovoj cerkici i to sesti.Jedno dete opravio za novu godinu,a drugo za prvi maj.Ja tako nemam problem sa praznicima.:haha:

Još malo pa gotovo, mislio sam da ne može gore od ove godine, ali "stručnjaci" misle da može još gore, videćemo.

Uvek kad pratim temu "tovni polici" pomislim na ovo
e10ye.jpg

Mene asocira na nataknuto pile,na pivsku flasu ili limenku.:osmeh:Lepo pivo isparava,pa pile bude socno.Moze i ideja za docek,ako nisam zakasnio.:haha:

Davno davno teren na kome je sada Futog je bio na desnoj obali Dunava. Dunav je imao drugaciji tok i kada je promenuo korito ondasnje naselje Futoga se pomerilo za njim. Da je ostalo na starom mestu naselje bi bilo par kilometara udaljeno od obale Dunava.

Veselo samo drugari i nedajmo se u narednoj. :ppozdrav:
Zelim vam svim sve najbolje.
SRECNA NOVA GODINA.
Za sve ostavljene.
Ako ima takvih ovde. Daj Boze da vas nema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh