Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je veselo svaki dan.:osmeh:Nekad sam se radovao dedamrazu,a sad samo da mi padne saka.:osmeh:Samo me baca na trosak.:haha:

I ja vijam neke duznike.:osmeh:I kazem ljudima da je to za njihovo dobro,da ne valja u novu da ulaze duzni,al dzaba.Sve nesto na kasikicu.Valda cemo nakupiti za deda mraza.:haha:

Pozdrav drustvo. :ppozdrav:
Cestitam cika Dusko na unapredjenju.
Evo i ja malo seo za komp da pogledam sta se desava pa napolje u kontrolu.
Uterao 80 malisana u tople prostorije sad hranjenje i pojenje.
:ppozdrav: Neka su zivi i zdravi. A nama puni novcanici.::novac::

Neco nek je sa srecom.Mazi ih pazi ih i da ubodes cenu.Ne laje kera sela radi,vec sebe radi.:haha::ppozdrav:

Pa sada posle nove godine trebalo bi da bude nestasica sveze piletine. Koliko me secanje sluzi tako je bilo prosle zime, pa bi se to moglo povoljno za nas odraziti kroz cenu. Valjda nece ovi ponovo zeznuti sa uvozom skarta za sitne pare.

Covek resio sve svoje probleme sa par miliona evra.:osmeh:Izgleda da probleme nije ni imao.:haha:Sta sve ljudi rade u zivinarstvu i nusproizvodima.

Ja sam skroman decko. :haha: Dosta za pocetak.
A ne bih se ljutio uopste kada bi dodali jos koju nulu.
Znate kako kazu?
Dame se ne pitaju za godine a dzentlmeni kako su dosli do prvog miliona. :haha:

Odoh da obidjem malisane. Vidimo se kasnije.
Pozdrav. :ppozdrav:

Te nule su cudo.Nekad je 10000e malo,a nekad i 100 dinara veliko.Znam po sebi.Bitno je da se okrece.:osmeh:A to si Dule u pravu.Sa vecim parama se povecavaju prohtevi i sve ti vise fali.

E kad bi to moglo tako.:osmeh:Moja ribica je malo zahtevnija.Mogu misliti kako je Duletu sa tri.:haha:Nema spasa na krovu.Eventualno kanapce na tavanu.:haha:Kad sam bio momak drzao sam TV servis.Posla koliko hoces,para sasvim dovoljno i sve se trosilo preko noci.Bitno mi je bilo samo da imam za cigare.Bez cigara ne mogu zaraditi.A preko dana ce se zaraditi za noc.E bilo nekad,a sad se pripoveda.Sad racuni,kojekakvi zahtevi i prohtevi,odrzavanja kuce,kola ...Danas sam bio sa deda mrazom.I on se iskvario.Kad sam ja bio mali,on je poklone poklanjao.Sad to sve mora da se plati.:haha:A sve skupooo.::samo bes::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh