Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro drustvo.

@SAMA

Cena kubika posle ovoga poskupljenja je 46,78 din. ta cena ce varirati u zavisnosti od toplotnog koeficijenta. Potrosio sam za novembar 238 kubika, a posle njihovog preracuna 248,95.

Dobro jutro drustvo.

@SAMA

Cena kubika posle ovoga poskupljenja je 46,78 din. ta cena ce varirati u zavisnosti od toplotnog koeficijenta. Potrosio sam za novembar 238 kubika, a posle njihovog preracuna 248,95.
Malko su skromniji.Ja sam potrosio 193,a za naplatu 208,73.Manje sam potrosio,vise su mi dodali,a i dinar je skuplji.Cist lopovluk.::samo bes::
To sadai nije velika razlika,ali potrosnja tek pocinje.Ovo je samo predigra.

Pozdrav drustvo. Dosao malo pre od kumova sa slave, nisam mogao vise da sedim i da se gostim, ubise me ledja. Nisam prvi otisao, bilo ih je i koji su pre nas otisli.

Ja uz te injekcije vec par dana imam one flastere sto jako greju ledja, mislim da i to pomaze, je..m li ga. Procice druze nije mi to prvi put, ali ovako jako nije dosada bolelo.

Jesi bio kod Koprivica na slavi, keva mi je rekla da je bila juče.

Moji kumovi su druga kuca od Koprivica i ima dosta kola ispred njihove kuce, Bio je Zica i doneo cast sto ce moja supruga da nosi u bolnicu umesto Duse jel je ona na godisnjem. Mozda smo ovo trebali na pp ali drustvo ce nam oprostiti.

---------- Poruka napisana 20-12-11 u 06:38 ---------- Prethodna poruka je 19-12-11 at 22:02 ----------

Dobro jutro uspavano drustvo, ustajanje treba cistiti sneg.:ppozdrav:

Imam jos jednu lepu vest, moje krsteno kumce danas u 15 i 30 donela na svet jednu prelepu devojcicu. Juce smo bili na slavi kod njih, a sutra ponovo tandrbal.:ppozdrav:

E kada se rodi u kumovskoj kuci nema vrdanja, taman ledja popustila a glava od cetvrtka ce da pocne.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh