Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puj puj.Daleko bilo,mi svi samo imamo to neprijatno iskustvo.Krcag koji puno ide na vodu,moze i da se razbije.E da mi idemo samo po banjama i ne dizemo tesko,ne bi se to nama desavalo.
Ljudi oco sam da nosim zivuljke.Al ce leti perije.:osmeh:

Lepo su mi govorili.Nes se ti od elektronike leba najesti,vataj se medicine.:osmeh:Dzaba,ne mogu ti ja zabu i pacova pipnuti,a kamoli secirati.A i previse bi saosecao sa ljudima.Ne bi im mogao u bolesti koverat uzeti nikako.:osmeh:

E ni tamo se ne bi leba najeo ako si srednja strucna sprema. Pa zar bi ja otisao u inv. penziju da je tamo dobro, sss je u zdravstvu belo roblje, doduse ja sam imao internu kval. laborant odseka kao vss ali sve je to jadno u parama. Lepo je sto radis sa elitom i sa njima si na ti, ali od toga se deca ne skoluju oblace i hrane. Da sam ostao u zdravstvu morao bih da prodam kucu i kupim stancic a sa resto novcima da skolujem decu. Plate su dovoljne samo za skromni goli zivot.
Odoh da probam da se odvucem do radnje.

Trazim polovnu cerupaljku za curke i pilice, dali neko zna ko,e bi se mogla obratiti?

Hvala unapred na svakoj informaciji
Pozdrav Caplja:bravo:

Nije to Dule ni doslo preko noci.:osmeh:Ni ne znamo da cenimo zdravlje dok se ne razbolimo.Ko rani pilice?

Kakav nagli preokret u tvom izrazavanju prema zivotnoj saputnici.:haha:Ono jes nisi je mrzeo,ali nisi je bas tako ni ljubio.:haha::ppozdrav:Nije njoj lako s TEBE.Veliki pozdrav za tvoju sapatnicu.

Malo pre mi je krknula injekciju diklofena i sada ona i mladja cerka odose u "Merkator" da malo trose.

Pametno.:osmeh:Ako si jaci,nisi brzi.:haha:Zgrabe pare i tutanj.ti stigni ako mozes.A inekciju mora da ti je od srca dala.:haha:

Brate kako je zakrkala, al izgleda da pomaze. Otisle su da kupe usisivac, ovaj sto smo dobili jos u nasim svatovima:haha:
stvarno je dotrajao ali jos uvek radi. Usisivac je "Progres Sloboda Cacak " samo mu je jednom menjan motor i ubacen od 1000w. Ovaj novi sto danas donesu ne verujem da ce duze od 5 god. da traje.

Poslednja izmena:
Od Slobode,Cacka i usisivaca ostao samo Cacak.Sto ti jace krka inekcije,brze ces ozdraviti.To ti je ko ono kad odes kod zubara,a zub te prestane.Kad pomislis na krkanje inekcije,vec ti je bolje.:osmeh:Jedino u svemu tome je dobro sto ti zena daje.:haha:
Vidi kako izgleda kad treba da das.:haha:

Poslednja izmena:
Popusta polako, ali ostavio sam ampulu diklofena za sutra ujutro, moram otvoriti radnju a supruga mora na posao. Flastere stalno drzim na bolnom mestu. Valjda ce popustiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh