Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu smo mi druze, a ja jos nisam dobio saobracajnu, vazno da sam dao pare. Vozim na onaj papir.::samo bes::

Vozio sam i ja proletos.Bas te briga.Moze ti biti problem samo ako si planirao preko grane.Mada ruku na srce nije u redu.To ima samo kod nas.Ja sam proletos cekao ko budala 4 sata,da bi zakazao kad da dodjem.Onda sam zavrsio za pola sata.Nakon dve nedelje jos sat cekanja za saobracajne.::samo bes::E da to nije pod moranje,sto bi imali musterija.:haha:
Tolike pare im guramo,a oni se izivljavaju.
Pasa mi je pre par dana isao u Loznicu,da odjavi auto i prevede.nasao se sa prethodnim vlasnikom,obojica uzeli slobodan dan.Naravno ne placeni kod privatnika,kad tamo tip sto radi na proceni ne dodje na posao.Dodjite kaze od nedelje.Kad je pasa poludeo i napravio frku,zvone mobilni i besni procenitelj se pojavljuje na poslu.:zli:Sta jos dodati osim JAVASLUK i BEZOBRAZLUK.
Dosad je bio samo jedan jaz.Izmedju bogatih i siromasnih.Sada se pojavio jos jedan.Izmedju onih koji su placeni iz budzeta.Rade ko u komunizmu i onih koji nisu na budzetu.Rade ko crnci za manje pare i ovi prvi ih.::000::

Stara saobracajna mi je vazila do 15.12, a registrovao sam krajem proslog meseca i jos nemam saobracajnu. Prvo maznuce mi sigurno 15-16 dana registracije, a to sto ne mogu zbog njih da putujem gde hocu se kosi za zakonom o slobodi kretanja i koriscenja imovine. Ajde de da 4-5 dana pa covek i da shvati, ali vec 15 i koliko ce jos biti. Kada njima treba da se da mora u dan tacno, ako ne onda zatezna kamata. Tako bi oni meni pokupili radne knjizice i u savetovaliste za odgoj pilica, pa da vidim da li ce onda da strajkuje kada mu zivina pocrka od gladi. P...a im materina.::samo bes::

Pozdrav drustvo staro! :ppozdrav:
Evo i mene . Ziv i zdrav. Hvala Bogu.
Ne bojte se da odete kod SAME bojte se kako ce te kuci stici. :haha:
Obavezno sofera povesti u rezervu.:haha:
Mnogo su ovi srogi sa onim zelenkastim rukavcicima i plavoj uniformi.
Radi se nesto malo sastrane pa nestizem za komp. Zato me nema. Nadam se da cu uskoro biti malo slobodni pa da se druzimo na ovom novom mest u starom stilu.
Pozdrav svima. :ppozdrav::ppozdrav:

Ja sam vozio na papir dok me milicajac nije zaustavio i trazio saobraćajnu.Ja mu reko kod vas je gore i on me pusti.Sreća.

More kad ti imas nalepnicu,moze da njace.:osmeh:Ostalo je do njih.Postovanje gosn Neco.Al me nafali.:osmeh:sad nece niko hteti doci kod mene bez lavora.:haha:

Kamo srece da nam je Dule predsednik.Makar bi njemu bilo dobro.:haha:
To je ono po fazonu
Glasajte za mene meni ce biti bolje e sad vama kako bude.:haha:

Bar vece drugar.Kamo srece da smo politicari.Bolja kinta.Za sve ostalo mi je drago sto nisam.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh