Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drustvo, njbo sam, ukocilo me na pogresnom mestu. U polu lezecem sam polozaju i na krilu drzim lap. Jedva sam se dovukao iz radnje u kucu. Sutra posto svi ukucani imaju obaveze radnja najverovatnije nece raditi, ako me ovo zlo ne popusti. Pilici u nadleznost pripali bracnoj drugarici. Ako neko zna neki dobar lek za opustanje neka hitno javlja. Brufeni ne pomazu, popio sam i bromazepan radi opustanja misica da nisu u grcu ali i dalje boli na svako pomeranje.

I supruga i ja smo zdravstveni radnici, ali ja sam takav da bih hteo odmah da popusti, al nece. Necu se zahvaliti na savetu jel za lek se ne kaze hvala.::vino::

Diklofen ili diklofenak retard i ja koristim.Pije se jedna na dan.Steti zelucu,ali ne odma.Tek posle duze primene.Ja imam problema i sa zelucem,a koristim pomenuti lek 3 do 4 dana.Ako ne popusti daleko bilo,inekcije.I to one vruceee.::namigivanje::
Ima i jedan narodni lek,al tu mora supruga da ti pomogne.Posto ona najvise trpi s tim tvojim ukocenjem na pogresno mesto.:osmeh:
Uzme jednu toljagu.Moze i neki ovcarski stap.I udri po ledjima,sve dok ne protrcis.Ima da zaboravis gde te je bolelo i sve trkom da odes na arbajt.:haha:
Salu na stranu druze zelim ti da te nista ne boli i brz oporavak.:ppozdrav:

Duško58 I ja sam juče s..bo rame a i uhvatilo me i u krste .Do sada sam za takve stvari koristio "rusku vodu" utrljavanjem na bolno mesto a šljivu oralno:haha:

E da ima i konjska mast.Mislim nije za konje,vec od konja.:osmeh:Utrlja se na bolno mesto.Pomalo i pece,ali probija i leci.Dobra je za sve vrste upala,usinuca,istegnuca itd.Ima je u svakoj apoteci i nije skupa.Bas se tako zove Konjska.I ima je u dve boje.crvena i zelena.Crvena je za reumu,kosti i zglobove,a zelena za ukocenja i prehlade.

Pozdrav drustvo, njbo sam, ukocilo me na pogresnom mestu. U polu lezecem sam polozaju i na krilu drzim lap. Jedva sam se dovukao iz radnje u kucu. Sutra posto svi ukucani imaju obaveze radnja najverovatnije nece raditi, ako me ovo zlo ne popusti. Pilici u nadleznost pripali bracnoj drugarici. Ako neko zna neki dobar lek za opustanje neka hitno javlja. Brufeni ne pomazu, popio sam i bromazepan radi opustanja misica da nisu u grcu ali i dalje boli na svako pomeranje.
Ja sam imao diskus herniju tj imam je i sada i nisam dobro.Dr Vlada Jovanović mi je prepisao dekstamestazon neki kortikosteroid koji me je digo na noge za 9 dana posle dva meseca lezanja ali kada sam se javio mojim doktorima deveti dan posle tridesete injekcije digli su toliku galamu da sam se ja uplašio.Veoma loša injekcija i uz nju sam pio ranisan i bensedin.Kičma je bila dobro ali ja sam se osećao kao da mi je neko dušu izvuko kroz du.... pozadinu......Ovo ostalo nije pomagalo ništa.Sada kada imam probleme ja odlezim neki dan i podignem se polako.Nemoj poluležeći.Lezi i podbaci nesto malo višlje pod kolena da ti aman noge vise.Da izvlačis kičmu.Probaj tako.

Ja imam asmu i alergičan sam na perije tako da izgleda da smo svi falični, inače kortikosteroidi su mnogo opasni lekovi čuvajte se toga, dobri su ali mora da se pazi.

Sad smo te provalili.:haha:A znas i ti za jadac.Ja sam vec mislio da je resenje u ovcijem mleku,jagnjetini ili ovcetini.Razanj,sac,kupus i ostale djakonije se mogu uspesno konzumirati i kad smo ukoceni.:haha::ppozdrav:

Koliko sam utrljavao tih mašćura, čudim se da mi nije izrasla još jedna noga :haha:. A lepo mi doktor rekao:lagane šetnje,da ništa ne podižem i dva-tri puta godišnje u banju.Gledam ga pa nisam siguran,dal" me zajeb..a ili je ozbiljan.

Dobro Vam jutro drugari. Hvala na dobronamernim savetima i zeljama. Sinoc sam popio bromazepan za opustanje i jos neku tabletu sto mi je dala, i nekako sam sastavio noc. Jutros me je izmasirala sa nekom kremom i ponovo sam popio neku tabletu antireumatika i kanda cu se odvuci do radnje. Cujemo se popodne.

Ma ozbiljan je.On sigurno ne dize nista tesko,ide na more,zimovanje ,po banjama.Lepo su mi govorili.Nes se ti od elektronike leba najesti,vataj se medicine.:osmeh:Dzaba,ne mogu ti ja zabu i pacova pipnuti,a kamoli secirati.A i previse bi saosecao sa ljudima.Ne bi im mogao u bolesti koverat uzeti nikako.:osmeh:A to je sustina savremene medicine.Cast izuzecima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh