Chat u Živinarstvu 4

Pravi kokosarski.:haha:Kod djoleta u pesmicu nisu usli lesinari.:osmeh:

Dobar dan zivinari.Danas sam sebi dao oduska,pa sam sa drugarom otisao na Taru u berbu gljiva.Nauzivali smo se prirode a i nabrali 10-tak kilograma kvalitetnih pecurki.:ppozdrav:

Samo kod Djoleta bas nema pecurki.:haha: Ubice nas ova tranzicija i kriza.:haha:
Ja licno za hranu ne kukam,ima jeftinih pilica,ako nita drugo,al se prica tu i zavrsava.Juce 110 dinara kg starog krompira,a piletina 150.:sta:Da nije smesno,bilo bi zalosno.Sto je najgore dobrom delu drustva je i to misaona imenica.

Pozdrav drustvo.Bi dobro juce u pecurkama al' sam zato danas nacisto omanuo u ribolovu....Od 7 jutros do 12 popodne upecao samo 4 babuske oko 300g teske (porcijasice). Zajebava me to sto nas u kuci ima petoro,pa sam ja ko' pravi dzentlmen "izvisio" za taze ribu.....Sreca ima jos vrganja od juce ...:haha: a i koke nose hvala Bogu :haha:

Jaja su nas odrzala.:osmeh: Dzaba i pecurki,ako nemas jaja.:haha:
Jel znate zasto zene trljaju oci ujutro kad ustanu?

E bas tako,al ima veze s nosivoscu koka.:haha:

- - - - - - - - - -

A jel znate kakva je razlika izmedju veterinara i krmace?

- - - - - - - - - -

kakva je razlika izmedju veterinara i krmace? veterenirar kada popije litar rakije on postane krmaca , a krmaca kada popije litar rakije ne postane veterinar :haha::svinja::haha:

Dobro raspolozenje bilo danas...:haha: a znate li koja je razlika izmedju dobrih i losih sisa? Izmedju dobrih stoji ogrlica sa medaljonom a izmedju losih-*pupak :haha:

Pa idemo dalje u dobrom raspolozenju sa lepim Nadama i zeljama.:osmeh:

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Evo i jos jedan kokosarski :haha:
Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
• Ko si ti? - upita Mujo.
• Ja sam Sveti Petar!
• Jel' to znači da sam ja mrtav?
• Da!
• Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah.
• Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.
• Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.
Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:
• Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde?
• Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.
• Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.
I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:
• Probudi se, pi..a ti materina pijana, se..š po krevetu...

Nazad
Vrh