Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav zivinari...
Ne valja kad se cele zime usedi covek kad ogreje sunce ne zna na koju ce stranu pa se brzo umori, ja danas tj. sad vec juce iso po talas prvi put uzimam bukov talas videcemo kako ce funkcionisati, krecio prostoriju za pilice i radio jos neke sitne poslove i stize me umor, odavno nisam proveo ceo dan napolju

Dobro jutro, i danas "Hajde Jovo ponovo".:osmeh: Svaki novi dan lici na prethodni i tako stalno.....:ppozdrav:, jedino ovo lepo vreme daje volju coveku da nesto radi.

Dali smo mi volju sami sebi.:osmeh:Posla ima na pretek,a ko nas pita dal je lepo ili ruzno vreme.Lepo vreme je za pecanje,a za ozbiljnijeg samostalnog zivinara je to misaona imenica.:haha::ppozdrav:

Ja sam poceo ponovo "na odredjeno" u firmi a popodne trk u pecenjaru i klanicu....raspad sistema....ali izdrzace se vec nekako...:ppozdrav:

Imao sam volje da radim ali mi se nije dalo, tako da sam gledao i Đokovića i Zvezdu, čak sam po malo i radio na poslu!

- - - - - - - - - -

Ima li koga ovde šta se dešava, gde su pilićari :haha:

Dode muž kuci pijan. Žena mu opali šamar i kaže:
- Hoceš li još da piješ?
Muž cuti.
Žena mu ponovo opali šamar i vikne:
- Hoceš li još da piješ?
Muž cuti.
Žena mu opali treci šamar i vikne:
- Hoceš li još da piješ?
- Dobro, sipaj mi još jednu cašicu – odgovori muž na kraju.

Dobro jutro narode. Udarila kriza i u zivinarstvu pa nas malo ovde pise, a pretprosle godine su dolazili da nas opominju da ne pisemo tako mnogo i ne pravimo kafanu ovde. Vremena se menjaju a sa njima i ljudi.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh