SAMA
Moderator
Ovo je makar besplatna kafana,gde se mozemo tesiti.
Pre bih rekao da svako mora da radi sto poslova i da se bavi svim i svacim da prezivi.Otuda nema vremena za kafanicu i caskanje.Sto bi kazli kuca poso.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je makar besplatna kafana,gde se mozemo tesiti.Pre bih rekao da svako mora da radi sto poslova i da se bavi svim i svacim da prezivi.Otuda nema vremena za kafanicu i caskanje.Sto bi kazli kuca poso.
![]()
Pozdrav drustvo,evo mene opet u kasne sate...sta ces radi se sad pred praznike po ceo dan.U firmi sam uzeo slobodne dane a u pekari i klanici provodim po15-16 sati dnevno...Mora narod nesto da krka,dugo se postilo![]()
Nek Ti je nazdravlje, Mi mlađi se jela ne odričemo ,naš post je drugačije vrsteDobar dan zivinari i ostatku sveta.Ko je resio da posti ceo Uskrsnji post kao ja, ima jos par dana do svecane trpeze.
![]()
Nek Ti je nazdravlje, Mi mlađi se jela ne odričemo ,naš post je drugačije vrste![]()
Zis je pogrešno rekao leba bi mogli da se odreknemo ali drugih stvari HEEE! A vi malo stariji vama je sve jedno.![]()
Ma Dule voleo bi i ti da se dokažeš nekad?![]()
Pozdrav drugari odo da sovim gotov sam