SAMA
Moderator
Ovo je makar besplatna kafana,gde se mozemo tesiti.Pre bih rekao da svako mora da radi sto poslova i da se bavi svim i svacim da prezivi.Otuda nema vremena za kafanicu i caskanje.Sto bi kazli kuca poso.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je makar besplatna kafana,gde se mozemo tesiti.Pre bih rekao da svako mora da radi sto poslova i da se bavi svim i svacim da prezivi.Otuda nema vremena za kafanicu i caskanje.Sto bi kazli kuca poso.
Pozdrav drustvo,evo mene opet u kasne sate...sta ces radi se sad pred praznike po ceo dan.U firmi sam uzeo slobodne dane a u pekari i klanici provodim po15-16 sati dnevno...Mora narod nesto da krka,dugo se postilo
Nek Ti je nazdravlje, Mi mlađi se jela ne odričemo ,naš post je drugačije vrsteDobar dan zivinari i ostatku sveta. Ko je resio da posti ceo Uskrsnji post kao ja, ima jos par dana do svecane trpeze.
Nek Ti je nazdravlje, Mi mlađi se jela ne odričemo ,naš post je drugačije vrste
Zis je pogrešno rekao leba bi mogli da se odreknemo ali drugih stvari HEEE! A vi malo stariji vama je sve jedno.
Ma Dule voleo bi i ti da se dokažeš nekad?
Pozdrav drugari odo da sovim gotov sam