Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najverovatnije koljem od nedelje, e posle toga pauza do kraja avgusta.
Da, ali Vi i bez ovoga znate :)Nisam druze samo pretpostavljam. Da sam uzeo isecak srca onda bih morao ga nositi kod mojih u Sr. Kamenicu, a mislim da to curki ne bi bas pomoglo. Infarkt se dokazuje 100% na zalost jedino patohistoloskim preparatom koji se boji metodom "Mayo" i takav mikroskopira. Ako je u pitanju infarkt, onda se delovi razorenog srcanog misica boje u zuto. Mada klinicari po klinickoj sliki odrede dijagnozu, ali da je smrt nastupila kao posledica infarkta jedino sa patohistoloskim nalazom.
Hvala, moram da Vas pohvalim za ažurnost i pravovremeno delovanje i pisanje po temama predviđenim za to , ali Vi ste sve napisali, ja samo dajem preventivu, a to, morate priznati, nije zanimljivo za temu
Gospodine, Vaš stav postaje odbojan.Gospodjo niko Vama ne brani da pisete o plucnom crvu ali u odgovarajucoj temi. Da postoji tema o infarktu kod curaka ja bih odmah tamo premestio sve postove koji govore o tome. Niti jednom recju Vam nisam branio da pisete, samo sam napomenuo da postoji tema o plucnom crvu i da se tamo o njemu treba pisati. Ja ne zelim vise da ulazim ni u kakvu polemiku o plucnom crvu. Meni nista na ovome forumu nije vise dozvoljeno nego Vama,a ako mislite da ja krsim pravila foruma ili nekoga degradiram slobodno se obratite visim instancama na forumu.