sale ratar
Član
Koje je ovo silovanje u mozak to bog nije video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prave budale od nas...Nije mi ni bila u planu kupovina traktora,ali sam ipak odgledao ovaj snimak. Šta reći...katastrofa...
Nije masovna grobnica jer da je bila bi van naseljenog mesta,pa stara mu majka nedavno si bio blizu vatre pa valjda znaš kako idu te stvari.Kinezi u Wuhanu grade 2 bolnice , navodno za 5 dana ? Malo mi čudno ako budu temelji od betona to je nemoguće ,, isto tako mi je malo čudan ovaj rad bagera , više mi liči na neku propagandu a liči i na zatrpavanje masovne grobnice a ne na gradnju bolnice , valjda nisam u pravu
Kinezi u Wuhanu grade 2 bolnice , navodno za 5 dana ? Malo mi čudno ako budu temelji od betona to je nemoguće ,, isto tako mi je malo čudan ovaj rad bagera , više mi liči na neku propagandu a liči i na zatrpavanje masovne grobnice a ne na gradnju bolnice , valjda nisam u pravu
Mi smo dobri sa policijom .A kod nas je dobro...