Zbog bolje preglednosti otvara se nova tema a prethodna zaključava.Izvolite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Krfu,mislim da imaju podaci,ostalo ne.Obicno neki rodjak ili drug koji se vrati iz rata obavesti o sudbini porodicu nestalog.Dali ima negdje neki registar ili neki podaci o izginulim ili sahranjenim borcima iz prvog svjetsko rata ? Na Solunskom frontu , ili Albaniji ili Krfu ili šta ja znam , možda podaci o Srpskim masovnim grobnicama ili slično ? Znam da mi je pradeda po majčinoj strani poginuo odnosno nestao u prvom svjetskom ratu . Znam da je otišao u rat kao Austrougarski vojnik pa je navodno tamo negdje dole kao mnogi prešao na Srpsku stranu , uglavnom nije se nikad vratio . Gdje su najveća groblja izginulih u prvom sv ratu , dali tamo ima imena ili ima neki registar ?
Kada sam bio u osnovnoj skoli pre skoro 20 god. uciteljica nam je donosila neku knjigu u kojoj su bili upisani poginuli na Solunskom frontu ,pa smo tu trazili da li neko od nas ima nekog pretka medju poginulima. Nemam pojma koja je knjiga,ali to mi je ostalo u secanju.Dali ima negdje neki registar ili neki podaci o izginulim ili sahranjenim borcima iz prvog svjetsko rata ? Na Solunskom frontu , ili Albaniji ili Krfu ili šta ja znam , možda podaci o Srpskim masovnim grobnicama ili slično ? Znam da mi je pradeda po majčinoj strani poginuo odnosno nestao u prvom svjetskom ratu . Znam da je otišao u rat kao Austrougarski vojnik pa je navodno tamo negdje dole kao mnogi prešao na Srpsku stranu , uglavnom nije se nikad vratio . Gdje su najveća groblja izginulih u prvom sv ratu , dali tamo ima imena ili ima neki registar ?
Dali ima negdje neki registar ili neki podaci o izginulim ili sahranjenim borcima iz prvog svjetsko rata ? Na Solunskom frontu , ili Albaniji ili Krfu ili šta ja znam , možda podaci o Srpskim masovnim grobnicama ili slično ? Znam da mi je pradeda po majčinoj strani poginuo odnosno nestao u prvom svjetskom ratu . Znam da je otišao u rat kao Austrougarski vojnik pa je navodno tamo negdje dole kao mnogi prešao na Srpsku stranu , uglavnom nije se nikad vratio . Gdje su najveća groblja izginulih u prvom sv ratu , dali tamo ima imena ili ima neki registar ?