Chat 7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mDtzhQV.jpg
 
I ja mislim da je ovo parodija na novinu da će putne troškove firme plaćati samo ako sačuvate karte ili račune za benzin. Za bicikliste i pešake neće plaćati putne troškove.

Evo što bi mladi rekli, premijer “objasnio” da nas Bler pomaže besplatno i da nema ničeg lošeg ako neko radi bez para. Tako kod nas “pro bono” trenutno rade tovljači svinja i malinari i ne znam šta je tu loše.
Ne zamerite Ćaletu na podočnjake u ovom videu, jer beba mora da se ljulja po celu noć...
https://youtu.be/WNgJkG3maf0



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
100% si u pravu.
Nezamislivo je bilo da sezona pekmeza bude u februaru, pa eno kuva se.
Nezamislivo je bilo da smederevac kuva bez čunka i odžaka, pa eno kuva.

Da ne razmišljam o ranijim dešavanjima, jer ću da počnem da udaram sebi šamare, misleći da sanjam
Nije nerealno ovo legitimisanje. Očekujmo i to.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ono za takmicenje u brzom jedenju. Dosta tih ppbednika su jako mrsavi kao Matt Stonie ili Randy Santel. U sustini imaju brz metabolizam i ogroman zeludac.
 
Leskovcani su zanimljivi. Tako ima jedna prica kad je jedna leskovcanka cuvala dete i pokusavala da kreci. Naidje joj komsinica pa gu pita koje raboti? Kaze: "eve t'man se raskreci k'd ti ovaj moj poce da vreka, k'd bi imal neki da mi ga ljuljne z' c's bi svrsila"!
 
Ma taj zakon o prevozu nece da za zivi, jer svi poslodavci podizu sredstva u visini mesecne karte, a radnicima daju 50%.Ako se budu ispostavlja racuni onda ce poslodavci morati da se odreknu 50% zarade.

Cisto igranje :osmeh:
 
Ma nema sta tu da bude cudno citam juce na netu da u Srbiji po gradovima ako neko nije placao odrzavanje na groblju a to je nesto simbolicno firma koja je zaduzena za groblje ima zeleno svetlo a neznam od koga DA ISKOPA POKOJNIKA I U TU RUPU SAHRANI DRUGOG MRTVACA a ovoga sto su izvadili stave u neku vrecu sa plocicom a to znaci da coveka koji nije imao decu ili su mu deca otisla u Ameriku ili Australiju da je velika verovatnoca DA GA IZVADE.Posto firme koje su zaduzene za ovakve stvari su pod direktnim uticajem NAPREDNE STRANKE moze da se desi da NAPREDNJACI pocnu da vade i borce iz prvog i drugog svetskog rata a bogami i iz zadnjih ratova 90 godina E STA TI JE ZIVOT DAS ZIVOT ZA OTADZBINU I DODJU NAPREDNJACI DA TE VADE A TEBE STAVE U KESU.To znaci ako bi covek zaglavio zatvor na duzi period i da dodje kuci iz zatvora i ode da zapali svecu i onda vidi nekog drugog na tom mestu.Ovo je posebno zanimljivo jer su to prodate parcele ZNACI PRODAO SI PARCELU NA GROBLJU ZA OGROMNE PARE I ONDA SI COVEKA IZVADIO IZ NJEGOVOG GROBNOG MESTA I NJEGOVO GROBNO MESTO PRODAO DRUGOME.Ja sam se vec privikao da je normalno da AGENCIJA uzme coveku pola plate pa da predsednik uzme penzioneru deo penzije ali jos se nisam privikao DA COVEKA IZVUKU IZ GROBA I U NJEGOV GROB UBACI DRUGI LES a znam da naprednjaci naplacuju sve ali ovde sam totalno zbunjen ali posebno mi je interesantno da za ovakve poteze NAPREDNI dobijaju PUNU PODRSKU U NARODU sto znaci da narod prepoznaje PRAVE I ISTINSKE VREDNOSTI
 
Znaci,moram da menjam pecku za centralno pa da prijavim firmu krematorijum tu sad leze pare. To sto ovi rade sramota a bice to svuda i u selima,to se vec god dana prica o tome

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
 
Služio vranjanac vojsku. I jedno jutro zakasni na smotru. Pita ga poručnik, gde si bre do sad?
-Prase slOnče
Šta kažeš bre,desi bio?
-Pa prase slonče be
Poručnik se okrenu drugom Vranjancu, očekujući da mu prevede i pita ga:
Gde bio bre ovaj?
-Pa mia se do sad da ga ‘ebem

 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh