grunt
Član
Молим да ми модератори опросте јер није тема!Вечерас код Кума на рођендану његовог клинца погледам њих пар седе за лаптопом и играју игрицу ту су око 10-12год питам шта се ради кажу ми смо јутјубери!реко шта!кажу они ми смо тубери па реко шта тубери раде?кажу они ништа тубери ништа не раде а зарађују 1000е месечно.....ја се фрапирао....Реко шта ћеш сутра кад ти неки наркоман на путу до школе почне отимати тел каже ми не идемо напоље....реко мораш у школу каже он мени ладно ми тубери НЕ УМИРЕМО....Јебо те ја шокиран побелео.Елем та деца нису крива криви су њихови родитељи....Не кажем да не треба да користе инртернет и компјутере али да се разумемо сад сваки клинац све то савлада за месец дана....То ће бити доктори који ће нас лечити,адвокати коју ће нас заступати,професори,наставници итд итд и онда ће нам за то бити криви неки и Либије,Сирије,Попокатлпетла горе што седи и чека ерупцију јбт.....Ми смо КРИВИ за нашу децу ми.....Част изузецима и вредној деци јер то ценим јако и сам своју децу тако васпитавам радним навикама и самосталном животу.