To je sve tacno.Mi to vidimo i govorimo.Mislim da mnogi ljudi grese jer misle da se to njih ne tice.To je malogradjansko razmisljanje i uvek u ishodu jako glupo upravo za te ljude.Nije dzaba receno da ako se neko ne bavi politikom,politika se bavi sa njim.Znaci sam sebi ukida pravo ucesca i i odlucivanja svojom glavom i postaje samo objekat kojim se manipulise.Fascinantno je da ljudi misle kako mudro gledaju svoja posla a ne vide da su predmet kojim se drugi sluze,jer je politika stvar koja prozima sve aspekte zivota i u krajnjem dometu stvara drzavu koja ima moc i duznost da odlucuje o zivotima ljudi.Drzava cak ima pravo i moc da trazi od ljudi da daju svoje zivote za nju kao i da druge lisavaju zivota u ime nje.Ako ima moc da raspolaze zivotima,koliku tek ima moc u drugim aspektima drustvenog zivota?
Zato ne verujte onima koji pokusavaju da vas zaglupe,ne obracajte paznju na neke Karleuse,Zadruge i sl.Ne samo da vi to placate svojim novcem,vec lako mozete i mnogo skuplje platiti (cak i svojim zivotom i zivotima svojih najmilijih) to sto ste pristali da budete glupi.