MONTOYA
Član
Ako tebi nije bitno, meni jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što vas dvojica gore odma meni kontrirate ? Samo sam naveo primjer da podsjetim kako treba da izgleda normalan intervju a vi odma demagogiju prosipate . Nisam ja očaran njima , mogao sam da uzmem nek druge države i druge tv , npr Švedska, Španija , Kanada , Australija , Novi zeland... Druga stvar nisam ja tema diskusije , što mene pominjete ? Ili napišite nešto konkretno da to opovrgnute npr da se slažete sa izvjestajima naših tv u vezi naših vladara ili ne lupajte gluposti . Naučite već jednom kad neko nešto napiše da ne komentarišete toga koji je napisao jer to je stvarno na dječijem nivou.
Ona nemora da izadje iz traktora da bi nastelovala orudje nego sve na dugmiceNego ovo treba zeniti ko jos nema zenu
Mene bas interesuje, ko ovoj devojcici steluje prikljucke, vidim da je kompletno cista kao da je praznik, a ne drljanje u prasnjavoj njivi.
Eto sa Zmajem stekli i napravili imperiju.Da su imali neki besan kombajn sad bi pitali koliko košta ova država. Takvih primera ima mnogo kod nas...